حبیبی شکل گیری کارگروه سازگاری با کم آبی را بستر و فرصت مغتنمی برای بخش آب کشور برشمرد که در راستای ارائه و اجرای پروژه های سازگاری با کم آبی بسیار موثر خواهد بود.
عبدالله حاتمیان، نماینده مردم شهرستان درگز در این بازدید به مشکلات کم آبی در روستاهای مرزی اشاره کرد و گفت: متاسفانه برای حل مشکل کم آبی با تانکر به این مناطق آب می رسانیم.
حاتمیان اذعان کرد: ما در زمینه برداشت آب از چاه های مرزی با مشکل روبرو هستیم .
محمد علایی، سرپرست شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی، از اولویت اول این شرکت در خصوص حل مشکلات آب شرب گفت و افزود: مناطق مرزی پیشانی نظام هستند و برای حل مشکلات این مناطق از هیچ کمکی دریغ نخواهیم کرد.
علایی در خصوص بند زیرزمینی گل خندان گفت: باتوجه به وضعیت زمین شناسی منطقه انجام مطالعات جامع شناسایی و اکتشافی (ژئوفیزیک و ...) برای احداث آن نیاز است.
وی افزود: برای تامین آب روستایی هرگونه تخصیصی که اعلام نیاز شود سریع انجام خواهیم داد؛ تلاش ما بر مدیریت صحیح، منطقی و معقول است و هیچ روستایی نباید بدون آب شرب باشد.
سرپرست شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی بر تجهیز ایستگاه های هیدرومتری نوار مرزی به ادوات نوین اندازه گیری تاکید کرد و گفت: باید مشخص شود در منطقه لطف آباد چه میزان آب از کشور خارج می شود.