به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای خراسان جنوبی، استاندار در این نشست با تاکید بر تعیین تکلیف سازه های آبی استان همچون سدها و بند سارها، اظهار داشت: رفع نقایص فنی و تدوین نظام بهره برداری از این تاسیسات از مهمترین ضروریات این بخش است.
"محمد مهدی مروج الشریعه" با بیان اینکه: ما با یک سرمایه گذاری که در گذشته انجام شده است مواجه هستیم که باید وضعیت آن را مشخص و اگر قابل بهره برداری است ،نواقص احتمالی آن ها برطرف گردد.
وی افزود : برای کلیه این تاسیسات باید یک شناسنامه کامل به لحاظ فنی، وضعیت بهره برداری،اجرایی،اجتماعی و اقتصادی ، تهیه شود و همه این موارد می بایست تحویل شرکت آب منطقه ای گردد.
استاندار همچنین بر رصد مستمر سازه های آبی تاکید کرد و گفت: حفاظت از همه سازه های آبی در دست بهره برداری با اقداماتی همچون نصب تابلو های هشدار دهنده، علائم، فنس کشی و اطلاع رسانی موثر جهت جلوگیری از خسارات جانی و مالی ، بایستی مورد توجه جدی قرار بگیرد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان نیز با گرامیداشت هفته صرفه جویی در مصرف آب عنوان داشت: همزمان با آغاز فصل تابستان هر سال از یکم تا هفتم تیر ماه به عنوان هفته صرفه جویی در مصرف آب به عنوان یک رویداد فرهنگی نامگذاری شده است.
" حسین امامی" با بیان اینکه سوم تیرماه با عنوان آب، اقتصاد و توسعه پایدار و با راهبرد تبیین ارزش اقتصادی آب (شرب، صنعت، کشاورزی) نامگذاری شده است ، خاطر نشان کرد: موضوع آب را مهمترین دغدغه استان خراسان جنوبی است و با توجه به اقلیم خشک و کم آب منطقه، بایستی خود را با این شرایط تطبیق داد که در این راستا مبنا و اساس آمایش سرزمینی بایستی موضوع آب باشد.
وی در ادامه به مصوبات جلسات قبل اشاره کرد و گفت : برنامه جامع آب استان برای افق بلند مدت تهیه و تنظیم شده که با تصویب آن لازم است تمامی برنامه ها و اقدامات، هم در بخش شرب ، هم کشاورزی وهم بخش صنعت می بایست در قالب این برنامه پیش رود.
وی افزود : این برنامه به نحوی تنظیم شده است که شاخص محور باشد و سیاست های مدیریتی بویژه مدیریت عرضه و تقاضا و اهدافی که به لحاظ کمی و کیفی مشخص شده اند ،قابل رصد باشد.