به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای مرکزی: مدیر عامل شرکت آب منطقه ای مرکزی گفت: امروز ادبیات جدیدی در وزارت نیرو وجود دارد و وزارت نیرو به عنوان مطالبه گر از دیگر دستگاه های دولتی می باشد که آب، این منبع حیاتی با ارزش را چگونه مدیریت ، بهروری و به چه روشی مصرف کرده اند .
مهندس آمره ای در خصوص آب مصرفی در بخش کشاورزی از نصب کنتور بر روی چاه های مجاز خبر دادند و گفتند: از دیگر سیاست های ما در کاهش آب مصرفی در بخش کشاورزی اصلاح الگوی کشت و عدم کشت محصولات پرآب بر مانند هندوانه و لوبیا و کشت محصولات کم آب خواه می باشد. وی افزود: از دیگر اقدامات، اجرای سیستم های تحت فشار آبیاری و ممنوعیت گسترش سطح زیر کشت و کنترل ساعت کارکردهای چاه ها و تعیین تکلیف چاه های فرم 5 می باشد، این در حالی است که چاه های دو منظوره پرورش ماهی در شش ماهه دوم سال باید خاموش باشند و انهار نیز باید در نیمه دوم سال به رودخانه های استان سرازیر شوند.
مهندس آمره ای در خصوص آب شرب نیز گفتند: متاسفانه 40 درصد از آب شرب مصرفی در شبکه های روستایی به هدر می رود که باید شبکه های آن اصلاح شود و همچنین شبکه های آبرسانی شهرها نیز با کمک و ابلاغ فرمانداری ها، شیرها ی آب و دیگر تاسیسات آبی استاندارد سازی شود.
وی در خصوص آب مصرفی در صنعت و خدمات نیز گفتند: توسعه چمن در فضاهای شهری محدود و ممنوع شده و سطح چمن ها هم باید کاهش یابد.
وی در ادامه عنوان کرد: باید آب مورد نیاز فضای سبز را از آب شرب شهری جداسازی کنیم که این امر همت شهرداری ها را می طلبد.
وی افزود صنایعی که نیاز به آب دارند باید با خرید چاه های کشاورزی و انتقال به صنعت خود و یا از پساب، آب مورد نیاز خود را تامین نمایند.
ایشان در پایان ضمن تشکر از زحمات شورای احیاء و تعادل بخشی اقدامات این شورا را در سال 96مفید و مثمر ثمر بیان کرد.