شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: برای تولید هر کیلو هندوانه حدود200 الی 500 لیتر آب مصرف می شود.

مدیر بهره برداری و نگهداری از تأسیسات آبی شرکت آب منطقه ای زنجان گفت:

برای تولید هر کیلو هندوانه حدود200 الی 500 لیتر آب مصرف می شود.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای زنجان،مهندس علی عباسی مدیر بهره برداری و نگهداری از تأسیسات آبی این شرکت در گفتگو با خبرنگار صداوسیمای مرکز زنجان اظهار داشت: نیاز آبی هرکیلو هندوانه بطور متوسط بین 200 الی 500 لیتر است که این میزان بطور متوسط در حدود 250 لیتر درثانیه به ازای هر کیلو گرم هندوانه می باشد.

وی افزود: با توجه به شرایط بحران آب و کاهش نزولات آسمانی باید با تغییر در الگوی مصرف آب در بخش کشاورزی ،مدیریت آب را به ویژه در این حوزه از یکی از مهمترین لازمه های کنونی کشور و استان بدانیم و  برای رهایی از تنش آبی ، همت و آگاهی عمومی را باید بالا ببریم.

مهندس عباسی تاکید کرد: براساس آمارهای اعلام شده  از منابع معتبر 90 درصد آب کشور و 86درصد آب استان در بخش کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرد و با وضعیت بحرانی آب اصلاح الگوی کشت و مصرف بهینه منابع آبی باید بصورت جدی مورد بررسی قرار گرفته و عملیاتی گردد.

کد خبر: 28844
  تاریخ خبر : 1397/03/28
  آخرین به‌روزرسانی : 1397/03/29
 کارشناس روابط عمومی
 585