به گزارش روابط عمومی شرکت سهامی آب منطقه ای بوشهر، رییس شورای هماهنگی مدیران صنعت آب و برق استان با توجه به سفر اخیر وزیر نیرو اظهار داشت : ما از لحاظ "منابع آب" در جایگاه خوبی قرار داریم، ولی از حیث "مصارف آب" مشکل اساسی داریم، بطوریکه جامعه ای بد مصرف هستیم؛ به عبارتی دیگر اگر منابع آب موجود دو برابر نیز شود، با این شیوه های مصرف باز هم به همین وضع بی آبی دچار می شویم؛ بنابراین مدیریت مصرف و نگاه ما به آب از لحاظ "شیوه های مصرف" قطعا بایستی اصلاح شود.
مهندس شاهپور رجایی تصریح کرد: باورم بر این است نه استان کم آبی هستیم و نه کشوری کم آب؛ ولی وقتی شیوه ی آبیاری نخیلات هنوز به صورت غرقابی است و گاهاً به بیش از یک متر در بعضی از باغات می رسد، مسلم است تا رسیدن به شرایط پایدار و بیلان مثبت منابع آب راه درازی در پیش داریم.
وی ادامه داد: در حال حاضر انجام آبیاری فضای سبز توسط شهرداری ها با آب شرب، خود یکی از دیگر مصداق هایی است که به بحران بی آبی دامن می زند.
رییش شورای هماهنگی مدیران صنعت آب و برق استان و مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه ای بوشهر در بخش دیگری از سخنان خود به ضرورت استقرار و نصب سیستم های بازچرخانی آب در صنایع از جمله سنگ شکن ها و فایده ی این مهم که تا 80 الی 90 درصد آب را بازچرخانی می کند، تاکید کرد.
وی نقش و رسالت صدا و سیما را در این خصوص به عنوان یک نهاد ملی و تاثیرگذار ستود و توجه و حساسیت تولید کنندگان و عوامل سازنده برنامه های رادیو و تلوزیون را در ارتقا آگاهی و بالا بردن حساسیت در شهروندان یادآور شد.
وی گفت: اگر در آینده مهاجرتی بخواهد اتفاق بیفتد، قطعا نگاه ها به سوی این استان معطوف خواهد شد.
رجایی ادامه داد: متاسفانه علیرغم این که اکثر دشت های استان خشک و ممنوعه شده اند، هنوز هم شاهد توسعه کشت نخیلات در دشت هایی مثل جم و ریز و دیگر دشت های استان هستیم.
وی خاطرنشان کرد: در 16 دشت استان نشست هایی با مردم برگزار کرده ایم که نتایج آن ها حاکی از افزایش آگاهی مردم و کاهش حساسیت آن ها بود و امیدوارم که صدا و سیمای استان با پتانسیلی که دارد بتواند این حساسیت را در مردم بالا ببرد.
در ادامه مدیرکل صدا و سیمای مرکز بوشهر، با توجه به نقش رسانه ی ملی در تنویر افکار عمومی اظهار داشت: تمامی واحدهای این سازمان برای معرفی الگو به جامعه و انعکاس برنامه های این صنعت، استقبال می نمایند.
حسین ناظر در بسته ی پیشنهادی خود، سه محور هماهنگی صدا و سیما با دستگاه های اجرایی، استفاده از ظرفیت آموزش و پرورش و نیز استفاده از تمامی ظرفیت های این رسانه را خارج از قوانین و بخشنامه ها، از مهم ترین بخشنامه های راهبردی حوزه متبوع خود دانست.