به گزارش رواط عمومی شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی، این همایش در سه محور: ارائه نتایج و دستاوردهای طرح پژوهشی بررسی عوامل ایجاد بو و طعم نامطبوع آب دریاچه سد کارده؛ بررسی فرصت ها و چالش های روابط کشورهای مشترک در رودخانه هریرود براساس تئوری بازی ها و همچنین سخنرانی دکتر ایزدی پژوهشگر مرکز تحقیقات آب دانشگاه سلطان قابوس کشور عمان در خصوص ارائه تجارب مدیریت منابع آب در کشور عمان ارائه شد.
در این نشست درخصوص عوامل ایجاد بو و طعم نامطبوع آب دریاچه سد کارده، دکتر خداپرست، پژوهشگر پژوهشکده آبزی پروری آب های داخلی کشور ضمن تاکید بر موثر بودن راهکار اندیشه شده در این پژوهش جهت رفع بو و طعم نامطبوع آب دریاچه سد کارده خاطر نشان کرد: تمهیدات مشابهی لازم است برای سایر سدهای منطقه نیز اندیشیده شود تا از ایجاد شرایط کیفی نامناسب جلوگیری گردد.
دکتر علوی مقدم در خصوص بررسی فرصت ها و چالش های روابط کشورهای مشترک در رودخانه هریرود براساس تئوری بازی ها بهترین روش حل و فصل مسائل منطقه را تعامل و همکاری بین کشورهای همسایه برشمرد و تاکید کرد که آب می تواند محوریت همکاری ها قرار گیرد و بسیاری از چالش ها را به فرصت تبدیل نماید.
دکتر ایزدی که از فرصت حضور ایشان در ایران استفاده لازم با برنامه ریزی گروه تحقیقات کاربردی انجام شد، ضمن ارائه تجربیات پژوهشی در کشور عمان تاکید بر همکاری های بین المللی و انجام پروژه های تحقیقاتی مشترک به منظور استفاده حداکثری از دانش دنیا و همچنین کاهش حداکثری هزینه داشت.
جمع بندی این جلسه که توسط اعضا پنل آقای دکتر داوری، آقای دکتر قزل سوفلو، آقای مهندس طاهری، آقای دکتر قندهاری انجام شد بر استفاده از نتایج کاربردی این پژوهش ها در آب منطقه ای و نیز دستگاه های فرادستی به ویژه وزارت نیرو و امورخارجه تأکید گردید.