جمعه, 1 آبان 1405
مشروح خبر :: فرماندهی انتظامی خراسان شمالی پای کار صیانت منابع آب

فرماندهی انتظامی خراسان شمالی پای کار صیانت منابع آب

نشست مشترک فرماندهی انتظامی خراسان شمالی و مدیرعامل شرکت آب منطقه ای با هدف بررسی توسعه همکاری برای صیانت از منابع آب استان برگزار شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی، عباس جنگی مرنی مدیرعامل این شرکت در این نشست از حمایت و همکاری فرماندهی انتظامی استان در اجرای احکام قضایی برخورد با برداشتهای غیرمجاز منابع آب تقدیر کرد.

وی گفت: فرماندهی انتظامی استان و شهرستانها، نقش موثری در صیانت از منابع آب استان دارند و انسداد چاههای غیرمجاز و توقیف پمپهای غیرمجاز برداشت آب سطحی بدون همکاری نیروی انتظامی، ممکن نیست.

در این نشست ضمن بررسی راهکارهای توسعه همکاری های مشترک برای صیانت از منابع آب و تاسیسات آبی از تلاش‌های نیروی انتظامی به ویژه حمایت سردار علی ندرخانی فرمانده انتظامی استان برای حفاظت از منابع آب تقدیر شد.

کد خبر: 155102
  تاریخ خبر : 1405/07/25
  آخرین به‌روزرسانی : 1405/07/26
 مدیر روابط عمومی
 60