چهارشنبه, 29 مهر 1405
مشروح خبر :: ۵۵ کیلومتر از انهار اصلی زهکشی نخلستان‌های آبادان لایروبی شد

۵۵ کیلومتر از انهار اصلی زهکشی نخلستان‌های آبادان لایروبی شد

عملیات لایروبی، رسوب‌برداری و پاکسازی ۵۵ کیلومتر از انهار اصلی انتقال‌دهنده زه‌آب نخلستان‌های آبادان با هدف بازیابی ظرفیت هیدرولیکی مجاری و پایداری تولید در بخش کشاورزی به مرحله اجرا درآمد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، حمد دریس، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری از شبکه‌های آبیاری و زهکشی کرخه و شاوور، با اشاره به اهمیت نگهداری و بهسازی زیرساخت‌های حیاتی کشاورزی اظهار داشت: شبکه‌های آبیاری و زهکشی از ارکان اصلی پایداری فعالیت‌های کشاورزی هستند و نگهداری مستمر و اصولی از این زیرساخت‌ها، نقش مهمی در بهبود شرایط بهره‌برداری و افزایش کارایی سامانه‌های انتقال و دفع آب ایفا می‌کند.

وی افزود: در همین راستا، عملیات لایروبی، رسوب‌برداری و پاکسازی ۵۵ کیلومتر از انهار اصلی جمع‌آوری و انتقال‌دهنده زه‌آب نخلستان‌های آبادان با هدف رفع انباشت رسوبات، بازیابی ظرفیت هیدرولیکی مجاری، بهبود جریان آب و تسهیل تخلیه زه‌آب اراضی کشاورزی به اجرا درآمده است.

دریس با تأکید بر ضرورت تداوم اقدامات نگهداری و بهسازی شبکه‌های آبی تصریح کرد: اجرای این عملیات ضمن کاهش محدودیت‌های هیدرولیکی و بهبود عملکرد مجاری اصلی زهکشی، زمینه را برای افزایش پایداری بهره‌برداری از نخلستان‌های آبادان و حفاظت از زیرساخت‌های آبی منطقه فراهم می‌کند.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری از شبکه‌های آبیاری و زهکشی کرخه و شاوور در پایان خاطرنشان ساخت: این اقدامات در چارچوب مأموریت‌های شرکت و با رویکرد صیانت از سرمایه‌های زیرساختی، ارتقای بهره‌وری شبکه‌های آبیاری و زهکشی و حمایت از استمرار تولید در بخش کشاورزی انجام می‌شود و نگهداری هدفمند از این شبکه‌ها با جدیت دنبال خواهد شد.

کد خبر: 155263
  تاریخ خبر : 1405/07/29
  آخرین به‌روزرسانی : 1405/07/29
 گل گل جم
 22