جمعه, 1 آبان 1405
مشروح خبر :: لایروبی ۳ کیلومتر از رودخانه سیجان در استان البرز با هدف ایمن‌سازی مسیر جریان آب

لایروبی ۳ کیلومتر از رودخانه سیجان در استان البرز با هدف ایمن‌سازی مسیر جریان آب

در پی اجرای عملیات ساماندهی و ایمن‌سازی مجاری آبی در استان البرز، حدود ۳ کیلومتر از مسیر رودخانه سیجان با هدف رفع موانع بستر و تسهیل عبور ایمن جریان آب لایروبی شد و روند اقدامات اجراشده در جریان بازدید میدانی مسئولان استانی مورد ارزیابی قرار گرفت.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای البرز، روند اجرای عملیات لایروبی و وضعیت بخش‌های ساماندهی‌شده رودخانه سیجان، پنجشنبه ۱۶ مهرماه ۱۴۰۵، در بازدید مشترک مدیران شرکت آب منطقه‌ای البرز و اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مورد بررسی میدانی قرار گرفت.

این بازدید با حضور معاون مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز، مدیر دفتر رودخانه‌ها و سواحل شرکت آب منطقه‌ای البرز، مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای البرز، جمعی از مسئولان و تیم صداوسیمای مرکز البرز در منطقه سیجان انجام شد.

در جریان این بازدید، بخش‌هایی از مسیر رودخانه که عملیات لایروبی در آن‌ها اجرا شده است، از نزدیک بررسی شد و حاضران در جریان اقدامات اجرایی صورت‌گرفته و آخرین وضعیت مسیر ساماندهی‌شده قرار گرفتند.

لایروبی و ساماندهی مسیر رودخانه‌ها، متناسب با شرایط بستر و ویژگی‌های جریان آب، از جمله اقداماتی است که با هدف رفع موانع موجود، کاهش خطرات ناشی از سیلاب و بهبود شرایط عبور جریان صورت می‌گیرد. بررسی میدانی این اقدامات نیز امکان ارزیابی دقیق وضعیت مسیر و پیگیری مستمر عملیات اجرایی را فراهم می‌کند.

در این بازدید همچنین روند اقدامات انجام‌شده در محدوده سیجان مورد ارزیابی قرار گرفت و حضور مسئولان روابط عمومی دو مجموعه به‌همراه تیم صداوسیمای مرکز البرز، زمینه ثبت و انعکاس رسانه‌ای عملیات اجراشده را فراهم کرد.

کد خبر: 154818
  تاریخ خبر : 1405/07/18
  آخرین به‌روزرسانی : 1405/07/19
 اصلانی
 62