جمعه, 1 آبان 1405
مشروح خبر :: لای‌روبی و پاکسازی رودخانه‌های فصلی شهرستان کهنوج در آستانه فصل بارندگی

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای کرمان خبر داد:

لای‌روبی و پاکسازی رودخانه‌های فصلی شهرستان کهنوج در آستانه فصل بارندگی

عملیات لای‌روبی و پاکسازی رودخانه‌های فصلی شهرستان کهنوج با هدف افزایش ظرفیت عبور جریان آب، کاهش خطرات ناشی از سیلاب و ارتقای آمادگی در آستانه فصل بارندگی انجام شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای کرمان، در راستای اقدامات پیشگیرانه و مدیریت بحران، عملیات لای‌روبی و پاکسازی بستر رودخانه‌های فصلی در نقاط مختلف شهرستان کهنوج توسط مدیریت منابع آب این شهرستان انجام شد. 

در این عملیات، بخش‌هایی از بستر رودخانه‌ها که با رسوبات و موانع مواجه بودند، پاکسازی و لای‌روبی شد تا ضمن بهبود مسیر عبور رواناب، احتمال انسداد مسیر و بروز آبگرفتگی در زمان بارندگی کاهش یابد. 

این اقدامات با هدف افزایش آمادگی در برابر بارش‌های فصلی و رواناب‌های ناشی از آن و در چارچوب برنامه‌های پیشگیرانه مدیریت منابع آب شهرستان کهنوج انجام شده و پایش رودخانه‌ها و شناسایی نقاط نیازمند اقدام نیز تداوم خواهد داشت.

کد خبر: 154684
  تاریخ خبر : 1405/07/14
  آخرین به‌روزرسانی : 1405/07/14
 مهران ملامحمدی
 23