سه‌شنبه, 14 مهر 1405
مشروح خبر :: تعاونی‌های آب‌بران باید محور مشارکت کشاورزان باشند

رئیس خانه کشاورز مازندران:

تعاونی‌های آب‌بران باید محور مشارکت کشاورزان باشند

رئیس خانه کشاورز مازندران و عضو شورای مرکزی شورای سیاستگذاری خانه کشاورز ایران با بیان این‌که تعاونی‌های آب‌بران باید محور مشارکت کشاورزان باشند، گفت: معتقدم امروز اهمیت اجرای طرح مدیریت مشارکتی آب در بخش کشاورزی از تأسیس خانه کشاورز نیز مهم‌تر است و تحقق این طرح نیازمند همگامی کشاورزان، تشکل‌ها و دستگاه‌های حاکمیتی است.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای مازندران، حسین اکبری، امروز در نخستین همایش مدیریت مشارکتی آب مازندران با عنوان «شکرانه تأمین آب برنج؛ از مشارکت تا حکمرانی آب» در بهشهر اظهار کرد: مدیریت آب زمانی می‌تواند به شکل مطلوب انجام شود که خود کشاورزان و بهره‌برداران نیز در مدیریت آبی که مصرف می‌کنند، نقش داشته باشند.

وی تشکیل و تقویت تعاونی‌های آب‌بران را یکی از مسیرهای تحقق مدیریت مشارکتی آب دانست و افزود: طی سه تا چهار سال گذشته تلاش‌هایی برای شکل‌گیری تعاونی‌های آب‌بران انجام شده است و باید این روند با مشارکت بیشتر کشاورزان و تشکل‌ها ادامه پیدا کند.

رئیس خانه کشاورز مازندران با تأکید بر ضرورت همراهی حاکمیت و بهره‌برداران، گفت: مدیریت منابع آب موضوعی نیست که تنها توسط دستگاه‌های دولتی دنبال شود و کشاورزان به عنوان مصرف‌کنندگان اصلی آب باید در تصمیم‌گیری، توزیع و مدیریت منابع مورد نیاز خود سهم و مسئولیت داشته باشند.

اکبری از دهیاران، شوراهای اسلامی روستاها و کشاورزان خواست برای گسترش این رویکرد در مناطق مختلف استان تلاش کنند و افزود: اگر این حرکت از یک روستا آغاز شود و به دیگر روستاها نیز انتقال یابد، می‌توان زمینه شکل‌گیری شبکه‌ای از تشکل‌های آب‌بران را فراهم کرد.

وی ابراز امیدواری کرد با همکاری کشاورزان، تشکل‌ها و دستگاه‌های مسئول، بخشی از مشکلات مدیریت آب برطرف شود و ظرفیت‌های کشاورزی مازندران با مدیریت صحیح و مشارکت بهره‌برداران حفظ و تقویت شود.

کد خبر: 154664
  تاریخ خبر : 1405/07/13
  آخرین به‌روزرسانی : 1405/07/13
 مدیر روابط عمومی
 51