جمعه, 1 آبان 1405
مشروح خبر :: ۲۸ حلقه چاه غیرمجاز در اشتهارد مسدود شد؛ ۵۵ هزار مترمکعب برداشت غیرمجاز مهار شد

سرپرست منابع آب شهرستان:

۲۸ حلقه چاه غیرمجاز در اشتهارد مسدود شد؛ ۵۵ هزار مترمکعب برداشت غیرمجاز مهار شد

سرپرست منابع آب شهرستان اشتهارد، از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات حفاظتی برای صیانت از منابع آب این شهرستان در شش‌ماهه نخست سال خبر داد که طی آن ۲۸ حلقه چاه با حجم ۵۵ هزار مترمکعب برداشت غیرمجاز مسدود و سه مورد نیز پلمب شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای البرز، داود بنیادی، با اشاره به اقدامات انجام‌شده در این مدت گفت: در راستای کنترل برداشت‌های غیرمجاز و حفاظت از منابع آب زیرزمینی، ۲۸ حلقه چاه غیرمجاز با مجموع حجم ۵۵ هزار مترمکعب مسدود شد و سه مورد پلمب نیز در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: در همین بازه، دو دستگاه پمپ شناور نیز توقیف و چهار دستگاه کنتور هوشمند بر روی چاه‌ها نصب شد تا پایش و کنترل میزان برداشت از منابع آب با دقت بیشتری انجام شود.

سرپرست منابع آب اشتهارد تأکید کرد: کنترل برداشت‌های غیرمجاز و تجهیز چاه‌ها به ابزارهای اندازه‌گیری، از اقدامات مستمر برای حفاظت از منابع آب زیرزمینی و مدیریت مصرف در شهرستان اشتهارد است. 

کد خبر: 154632
  تاریخ خبر : 1405/07/12
  آخرین به‌روزرسانی : 1405/07/13
 اصلانی
 111