
به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقهای خراسان رضوی، مهدی حسینپور اظهار داشت: تونل آببر سامانه انتقال این پروژه به طول ۸۵۰۰ متر و قطر ۳.۸ متر طراحی شده که تاکنون ۴ هزار متر آن حفاری شده است.
وی تصریح کرد: سامانه انتقال آب این طرح در سه قطعه شامل قطعه اول از سد ابیورد تا تونل آببر، دارای ۵ ایستگاه پمپاژ و خط انتقال بطول ۱۵۵ کیلومتر و قطعه دوم از سدهای قره تیکان و چهچهه تا تونل آببر دارای ۶ ایستگاه پمپاژ و طول ۶۴ کیلومتر و قطعه چهارم از تونل آببر تا تصفیهخانه آب شماره ۳ بهطول ۴۳ کیلومتر است.
حسینپور، طول کل خط انتقال آب از محل سد ابیورد درگز تا تصفیهخانه شماره ۳ آب شرب مشهد را حدود ۲۷۰ کیلومتر اعلام کرد و افزود: در صورت تأمین سریعتر اعتبارات مالی مورد نیاز، امکان فعالسازی و اجرای همزمان جبهههای دیگر پروژه نیز فراهم خواهد شد.
پیش از این نیز، احمد قندهاری، مدیرعامل شرکت آب منطقهای خراسان رضوی، در بازدید از تونل در حال حفاری آببر پروژه هزار مسجد، اجرای این تونل را شاهکار مهندسی توصیف کرده بود.