جمعه, 1 آبان 1405
مشروح خبر :: افزایش آمادگی شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌شرقی برای مدیریت سیلاب‌های احتمالی پاییزی و زمستانی

افزایش آمادگی شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌شرقی برای مدیریت سیلاب‌های احتمالی پاییزی و زمستانی

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌شرقی از تقویت اقدامات پیشگیرانه برای مدیریت پیامدهای احتمالی بارش‌های شدید پاییز و زمستان و افزایش سطح آمادگی در برابر وقوع سیلاب‌های احتمالی در این استان خبر داد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌شرقی، یوسف غفارزاده با اشاره به اولویت‌های این شرکت در فصل پیش‌رو اظهار داشت: مدیریت سیلاب مقوله‌ای است که فرآیند آن از پیش از وقوع بارش‌ها آغاز می‌شود و پایش مستمر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، رفع موانع موجود در مسیر جریان آب و شناسایی نقاط پرخطر، نقش بسزایی در کاهش خسارت‌های احتمالی ایفا می‌کند.

وی در ادامه افزود: با همکاری مناطق شهرداری تبریز، تیم‌های کارشناسی امور منابع آب، مسیر آبراهه‌ها را به‌دقت بررسی می‌کنند تا موانع موجود و موارد احتمالی تجاوز به حریم و بستر رودخانه‌ها شناسایی و پیگیری شود و بدین ترتیب نقاط حساس، پیش از وقوع بارش‌های مؤثر، سامان‌دهی و ایمن‌سازی گردند.

در ادامه این گزارش، احمدرضا منصوری مدیر پدافند غیرعامل و مدیریت بحران شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌شرقی با اشاره به احتمال تغییر الگوی بارش‌ها تحت تأثیر پدیده ال‌نینو، بر ضرورت آماده‌سازی زیرساخت‌ها و امکانات عملیاتی برای مواجهه با شرایط اضطراری تأکید کرد.

وی گفت: یکی از محورهای مهم آمادگی، کاهش آسیب‌پذیری زیرساخت‌های شهری است و به همین منظور، وضعیت ده سازه متقاطع با رودخانه‌ها بررسی می‌شود و هماهنگی‌های لازم با سازمان قطار شهری برای پیشگیری از آب‌گرفتگی احتمالی ایستگاه‌های مترو در زمان بارش‌های شدید به‌طور مستمر دنبال خواهد شد.

منصوری در بخش دیگری از سخنان خود از آماده‌سازی کارگاه‌های عمرانی و تجهیزات اجرایی خبر داد و تصریح کرد: پیمانکاران پروژه‌های پیغام‌چای، گرمی‌چای، شهریار، خداآفرین و خط دوم انتقال آب موظف به حفظ آمادگی برای حفاظت از کارگاه‌ها و مصالح بوده و در صورت نیاز، ماشین‌آلات سنگین آن‌ها برای شرایط اضطراری به کار گرفته خواهد شد.

وی همچنین از تقویت دسترسی مدیران شهرستان‌ها به اطلاعات حوضه‌های آبریز خبر داد و یادآور شد: نقشه‌های جامع حوضه‌ها و لایه‌های اطلاعاتی ضروری در اختیار شهرستان‌ها قرار می‌گیرد تا تصمیم‌گیری و واکنش عملیاتی در زمان وقوع بارش و سیلاب با سرعت و دقت بیشتری انجام شود.

کد خبر: 154416
  تاریخ خبر : 1405/07/05
  آخرین به‌روزرسانی : 1405/07/07
 کاربر روابط عمومی
 148