چهارشنبه, 25 شهریور 1405
مشروح خبر :: بررسی میدانی چاه‌های غیرمجاز منطقه سربند کلات

بررسی میدانی چاه‌های غیرمجاز منطقه سربند کلات

چاه‌های غیرمجاز در منطقه سربند شهرستان کلات توسط بخشدار مرکزی، مدیر آب و فاضلاب و مسئولان اداره منابع آب کلات بازدید شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، مرتضی کریمی فرد رییس اداره منابع آب کلات با بیان ابن خبر گفت: هدف از این بازدید، شناسایی و بررسی چاه‌های غیرمجاز و برنامه‌ریزی برای انسداد آن‌ها برای جلوگیری از برداشت بی‌رویه و غیرقانونی آب، حفظ ذخایر آب زیرزمینی و کمک به تأمین پایدار منابع آب شرب منطقه بود.

وی افزود: در این بازدید، وضعیت چاه‌های غیرمجاز بررسی و بر ضرورت هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و مراجع ذی‌صلاح برای اجرای فرآیند قانونی انسداد این چاه‌ها تأکید شد.

همچنین مقرر شد اقدامات لازم برای انسداد چاه‌های فاقد مجوز در چارچوب قوانین و مقررات و با هماهنگی دستگاه‌های مرتبط انجام شود.
 

کد خبر: 153989
  تاریخ خبر : 1405/06/25
  آخرین به‌روزرسانی : 1405/06/25
 کارشناس روابط عمومی
 24