جمعه, 1 آبان 1405
مشروح خبر :: ایمن‌سازی ۸ کیلومتر از مسیل‌های شهرستان برخوار در اصفهان برای مقابله با سیلاب‌های احتمالی

ایمن‌سازی ۸ کیلومتر از مسیل‌های شهرستان برخوار در اصفهان برای مقابله با سیلاب‌های احتمالی

در راستای آمادگی برای مقابله با مخاطرات ناشی از بارش‌های احتمالی و پدیده ال‌نینو در فصل‌های پاییز و زمستان، ۵ نقطه بحرانی از مسیل‌های شهرستان برخوار در استان اصفهان به طول مجموع ۸ کیلومتر ایمن‌سازی و آزادسازی شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای اصفهان، در نشست کارگروه سیل و مخاطرات رودخانه‌های شهرستان برخوار که با ریاست معاون فرمانداری برگزار شد، اقدامات ضربتی انجام‌شده جهت آمادگی در برابر سیلاب‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

سعدی قادری، رئیس اداره منابع آب شهرستان برخوار، در این نشست ضمن تشریح پیش‌بینی‌های اقلیمی، گزارشی از عملیات آزادسازی بستر و حریم مسیل‌ها ارائه کرد و اظهار داشت: این اقدامات با همکاری شهرداری‌ها و اداره حمل‌ونقل جاده‌ای به انجام رسیده است.

وی با جزئیات بیشتر اعلام کرد که در مسیل حبیب‌آباد، عملیات لایروبی و رفع انسداد ناشی از سازه‌های غیرمجاز کشاورزی در طول ۱۵۰۰ متر انجام شده و در مسیل سین نیز طی سه مرحله عملیاتی، ۴۰۰۰ متر از بستر رودخانه از نخاله و زباله پاکسازی و آزادسازی گردید. همچنین در مسیل شاپورآباد، عملیات لایروبی ۱۰۰۰ متری انجام و فرآیند اولویت‌بندی جهت تعیین حریم فنی صورت گرفته است.

رئیس اداره منابع آب برخوار در ادامه به اقدامات انجام‌شده در محدوده مناطق مسکونی اشاره کرد و گفت: در مسیل کمشچه، عملیات ساماندهی و تعریض کالورت (پل) به منظور جلوگیری از پس‌زدگی آب به مناطق مسکونی به طول ۱۵۰۰ متر اجرا شد.

وی همچنین از انجام پیگیری‌های حقوقی و صدور اخطاریه‌های لازم برای رفع تصرفات غیرمجاز در مجاورت شهرک صنعتی در محدوده مسیل دولت‌آباد خبر داد.

قادری با تأکید بر ضرورت پایش مستمر، خاطرنشان کرد: تمامی سازه‌های تقاطعی پرخطر این مناطق در سامانه جامع «سامیر» بارگذاری شده‌اند و بر لزوم اجرای طرح‌های مکمل نظیر حفر چاه‌های جذبی و اجرای طرح‌های آبخیزداری تأکید نمود.

در پایان این نشست، اعضای کارگروه بر ضرورت هماهنگی دستگاه‌های اجرایی برای حفظ ایمنی شهروندان و حفاظت از اراضی کشاورزی تأکید کردند و شرکت آب منطقه‌ای اصفهان ضمن قدردانی از همکاری نهادهای مرتبط، آمادگی خود را برای پایش شبانه‌روزی رودخانه‌ها و دریافت گزارش‌های مردمی از طریق سامانه ۳۸۴۸ اعلام کرد.

 

کد خبر: 153898
  تاریخ خبر : 1405/06/23
  آخرین به‌روزرسانی : 1405/06/23
 پرستو ایران پور
 83