چهارشنبه, 18 شهریور 1405
مشروح خبر :: بازدید مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمان از رودخانه و ایستگاه هیدرومتری چهارفرسخ شهداد

بازدید مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمان از رودخانه و ایستگاه هیدرومتری چهارفرسخ شهداد

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمان با حضور در منطقه شهداد، از رودخانه و ایستگاه هیدرومتری چهارفرسخ بازدید کرد و در جریان آخرین وضعیت رودخانه، عملکرد تجهیزات و روند پایش منابع آب سطحی منطقه قرار گرفت.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای کرمان، حمید علیدادی سلیمانی در این بازدید، وضعیت رودخانه چهارفرسخ و شرایط ایستگاه هیدرومتری را مورد بررسی قرار داد. در جریان این بازدید، کارشناسان مربوطه گزارشی از نحوه فعالیت ایستگاه، وضعیت تجهیزات اندازه‌گیری و روند ثبت و پایش داده‌های هیدرومتری ارائه کردند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمان با تأکید بر اهمیت پایش مستمر منابع آب سطحی، ثبت دقیق اطلاعات و داده‌های هیدرومتری را از الزامات برنامه‌ریزی و مدیریت صحیح منابع آب عنوان کرد و بر ضرورت نگهداری و بهره‌برداری مناسب از تجهیزات و ایستگاه‌های سنجش تأکید کرد.

در ادامه، آخرین وضعیت رودخانه و ظرفیت‌های موجود برای پایش جریان آب در منطقه بررسی و بر استمرار اقدامات کارشناسی و نظارت میدانی بر منابع آب سطحی شهرستان شهداد تأکید شد.

کد خبر: 153743
  تاریخ خبر : 1405/06/18
  آخرین به‌روزرسانی : 1405/06/18
 مهران ملامحمدی
 34