شنبه, 14 شهریور 1405
مشروح خبر :: امسال 46 حلقه چاه غیرمجاز در سطح استان اردبیل مسدود شده است

مدیر حفاظت و بهره‌برداری از منابع آب استان:

امسال 46 حلقه چاه غیرمجاز در سطح استان اردبیل مسدود شده است

مدیر حفاظت و بهره‌برداری از منابع آب شرکت آب منطقه‌ای اردبیل گفت: در سالجاری 46 حلقه چاه غیرمجاز در سطح استان اردبیل مسدود و مسلوب‌المنفعه شده است که با این اقدام بیش از 650 هزار مترمکعب در مصرف آب زیرزمینی صرفه‌جویی شده است.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای اردبیل، داور بستام، مدیر حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای اظهار داشت: با هدف کنترل و مدیریت مصرف آب زیرزمینی، امسال تاکنون ۳۰ دستگاه کنتور هوشمند و حجمی بر روی چاه‌های مجاز استان اردبیل نصب شده است.

وی تصریح کرد: به منظور جلوگیری از اضافه برداشت از منابع آب زیرزمینی در سالجاری ۶۵ حلقه چاه پلمپ شده و یا برق آنها قطع شده است که از این طریق نیز بیش از ۵۸۰ هزار مترمکعب در مصرف آب صرفه جویی شده است.

بستام اظهار داشت: میزان صرفه جویی در مصرف آب از طریق انسداد چاه‌های غیرمجاز و همچنین جلوگیری از اضافه برداشت و قطع برق و پلمپ چاهه‌ای دارای اضافه برداشت در سطح استان، تاکنون بیش از یک میلیون و ۱۳۰ هزار مترمکعب برآرود شده است.

مدیر حفاظت و بهره‌برداری از منابع آب استان در پایان از هموطنان خواست تا ضمن همراهی و همکاری با عوامل بخش آب استان، نسبت به مدیریت مصرف آب در بخش‌های مختلف توجه جدی داشته باشند و از مصرف بی رویه آب و بیش از میزان تعیین شده در پروانه بهره برداری خودداری کنند.

کد خبر: 153579
  تاریخ خبر : 1405/06/14
  آخرین به‌روزرسانی : 1405/06/14
  اداره روابط عمومی
 25