شنبه, 21 شهریور 1405
مشروح خبر :: صرفه جویی 300 میلیارد ریالی در نیروگاه سد مسجد سلیمان با بومی‌سازی تعمیرات اساسی ترانسفورماتور 400 کیلوولت

صرفه جویی 300 میلیارد ریالی در نیروگاه سد مسجد سلیمان با بومی‌سازی تعمیرات اساسی ترانسفورماتور 400 کیلوولت

معاون نیروگاهی تعمیرات نیروگاهی در شرکت نصب، تعمیر و نگهداری نیروگاه های برق آبی خوزستان از آغاز عملیات تعمیرات اساسی دومین ترانسفورماتور قدرت تکفاز 400 کیلوولت نیروگاه سد مسجدسلیمان با تکیه بر دانش متخصصان داخلی خبر داد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، فرزاد جونعلی وند در تشریح ضرورت اجرای این پروژه اظهار کرد: با توجه به استهلاک ترانسفورماتورهای قدرت نیروگاهی و افزایش ریسک بهره برداری به علت وقوع تولید بیش از حد استاندارد برخی از گازها نیاز به بازدید و بررسی های اکتیو پارت این ترانس ها می باشد که به دلیل گران بودن ارزش هر دستگاه ترانس قدرت و همچنین طولانی بودن زمان خرید آن، با هماهنگی های شرکت تولید و بهره برداری نیروگاه سد مسجدسلیمان و معاونت سد و نیروگاه های سازمان آب و برق خوزستان، تعمیرات اساسی یک دستگاه ترانس در دستور کار این شرکت قرار گرفت.

 وی در پایان گفت: این دومین ترانسفورمر قدرت ناحیه مسجدسلیمان می باشد که در کارگاه بومی و تخصصی داخلی نیروگاه، تعمیرات اساسی بر روی آن انجام می شود تا از هزینه های هنگفت حمل و نقل و صرف زمان طولانی جابجایی جلوگیری شود، به طوری که با این اقدام حداقل حدود 300 میلیارد ریال صرفه جویی هزینه جابجایی و حذف 4 ماه زمان انتقال ترانس به کارگاه های بیرون برای هر دستگاه خواهد شد.

 

کد خبر: 151904
  تاریخ خبر : 1405/06/01
  آخرین به‌روزرسانی : 1405/06/03
 گل گل جم
 59