سه‌شنبه, 30 تیر 1405
مشروح خبر :: احیای امید در دل کویر؛ شتاب توسعه زیرساخت‌های آب خراسان جنوبی با جذب اعتبار ۲ هزار میلیارد تومانی

احیای امید در دل کویر؛ شتاب توسعه زیرساخت‌های آب خراسان جنوبی با جذب اعتبار ۲ هزار میلیارد تومانی

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی گفت: با وجود خشکسالی‌های چندین ساله اخیر در خراسان جنوبی و شرایط بحرانی منابع آب در استان، اقدامات شایسته‌ای در خصوص مدیریت و تأمین آب در تمامی بخش‌های شرب، کشاورزی و صنعت انجام شده است.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی، عباس سارانی، مدیرعامل شرکت تصریح کرد: این شرکت تلاش دارد با اجرای پروژه‌های زیربنایی و مدیریت منابع آبی موجود زمینه ایجاد توسعه، اشتغال و آبادانی در استان را فراهم کند که هزینه کرد ۲ هزار میلیارد تومان برای اجرای پروژه های تأمین و مدیریت منابع آبی در دولت چهاردهم نشان ازعزم جدی شرکت برای تحقق این موضوع دارد.

تکمیل سد تغذیه مصنوعی بندان پس از ۱۲ سال توقف

وی افزود: پس از ۱۲ سال توقف، با پیگیری‌های انجام شده توسط شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی در جذب اعتبارات، سد تغذیه مصنوعی بندان واقع در شهرستان نهبندان با هدف مهار رواناب‌ها، تغذیه سفره‌های زیرزمینی و کاهش خطر سیلاب، با اعتباری بیش از ۱۲۰۰ میلیارد ریال تکمیل و به بهره‌برداری رسید.

تکمیل عملیات اجرایی آبرسانی به شهر طبس

سارانی بیان داشت: طرح انتقال آب به شهر طبس با اجرای خط انتقال ۳۲ کیلومتری و احداث مخزن هزار مترمکعبی که بیش از دو سال به دلیل کمبود منابع مالی متوقف شده بود، با جذب اعتبار ۵۰۰ میلیارد تومان مجددا فعال شده و عملیات اجرایی آن به اتمام رسیده که آماده بهره‌برداری است.

وی خاطرنشان کرد: با بهره‌برداری از این طرح، حدود ۲ میلیون مترمکعب درسال کسری آب شرب شهر طبس تأمین خواهد شد.

پیشرفت ۶۰ درصدی پروژه آبرسانی به شهر بیرجند

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: با اجرای این پروژه ۱۵۰ لیتر بر ثانیه آب شرب برای مرکز استان از طریق ۶ حلقه چاه تأمین خواهد شد.

سارانی گفت: برای تکمیل پروژه تجهیز پنج حلقه چاه، اجرای ۶۰ کیلومتر خط انتقال با لوله به قطر ۵۰۰ میلیمتراز مخزن هزار مترمکعبی به ایستگاه پمپاژ محمدشهر با اعتبار بالغ بر ۱۰۰۰ میلیارد تومان در دست اجراست که با اتمام این پروژه هزینه کرد اعتبارات در ۲ سال اخیر به حدود ۲ همت خواهد رسید.

کد خبر: 150617
  تاریخ خبر : 1405/04/28
  آخرین به‌روزرسانی : 1405/04/28
 مدیر روابط عمومی سایت
 66