چهارشنبه, 10 تیر 1405
مشروح خبر :: آزادسازی ۱۲۰۰ مترمربع از اراضی بستر رودخانه در چمخاله لنگرود به ارزش ۳۶ میلیارد تومان

آزادسازی ۱۲۰۰ مترمربع از اراضی بستر رودخانه در چمخاله لنگرود به ارزش ۳۶ میلیارد تومان

اداره منابع آب شهرستان لنگرود در راستای صیانت از انفال و جلوگیری از تعدی به اراضی دولتی، با همکاری مراجع انتظامی اقدام به شناسایی و آزادسازی سه مورد تصرف غیرمجاز در بستر و حریم رودخانه شهر چمخاله به ارزش تقریبی ۳۶ میلیارد تومان کرد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت سهامی آب منطقه‌ای گیلان، در ادامه برنامه‌های حفاظتی این شرکت برای صیانت از منابع آبی و حفظ حریم رودخانه‌ها، اداره منابع آب لنگرود با شناسایی سه مورد ساخت‌وساز غیرمجاز که توسط متخلفان با احداث دیوار در بستر رودخانه شهر چمخاله صورت گرفته بود، عملیات رفع تصرف را در دستور کار قرار داد.

بر اساس این گزارش، پس از شناسایی موارد مذکور، اخطاریه‌های لازم به متصرفان ارسال شد؛ اما علی‌رغم تأکیدات قانونی و فرصت‌های داده‌شده، اقدامی جهت رفع تصرف از سوی متخلفان صورت نگرفت.

در نهایت، این اداره با استناد به تبصره ۴ از ماده ۲ قانون توزیع عادلانه آب و با هماهنگی و همکاری رئیس پاسگاه چمخاله، نسبت به تخریب دیوارهای احداثی با استفاده از یک دستگاه لودر اقدام کرد. در این عملیات، ۱۲۰۰ مترمربع از اراضی تصرف‌شده، آزادسازی و به وضعیت پیشین بازگردانده شد. ارزش این اراضیِ آزادشده حدود ۳۶ میلیارد تومان برآورد شده است.

اصغر جانعلی‌پور، رئیس اداره منابع آب شهرستان لنگرود، ضمن تأکید بر عزم جدی این مجموعه در برخورد قاطع با هرگونه تصرف غیرمجاز، خاطرنشان کرد: صیانت از بستر و حریم رودخانه‌ها به‌عنوان اراضی دولتی و انفال، از وظایف ذاتی این اداره است و در این مسیر با هیچ متصرفی مماشات نخواهد شد.

کد خبر: 150337
  تاریخ خبر : 1405/04/08
  آخرین به‌روزرسانی : 1405/04/10
 دبیر خبر
 16