مدیرعامل شرکت آب منطقهای سیستان و بلوچستان در جریان بازدید وزیر نیرو از روند اجرایی طرح فوری و اضطراری تأمین آب شرب سیستان گفت: اجرای طرح اضطراری تامین آب شرب سیستان تاکنون ۱۲۳۸ میلیارد تومان هزینه در برداشته است.
مدیر امور منابع آب ایرانشهر از شناسایی و مسدودسازی ۱۶۶ حلقه چاه غیرمجاز در دشتهای ایرانشهر و بمپور خبر داد و از نصب ۵۱ کنتور هوشمند در این مناطق خبر داد.
مدیرعامل آب منطقهای سیستان و بلوچستان گفت: با نصب ۱۳ تیر برق جدید و انجام اقدامات تکمیلی ـ تخصصی اصلاح مسیر خط برق به سد مخزنی زیردان چابهار به خارج از مخزن انجام شد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای سیستان وبلوچستان گفت: طرح فوری و اضطراری تامین آب از طریق حفاری چاههای عمیق ونیمه عمیق در شمال سیستان وبلوچستان در حال اجرا است.
مدیرعامل آب منطقهای سیستان و بلوچستان گفت: با هدف بهبود عملکرد سد تغذیهای «سارادان» و افرایش دبی قنوات و چاههای پایین دست لایروبی مخزن این سد آغاز شد.
مدیر منابع آب چابهار گفت: بند خاکی غیرمجاز در بستر فعال رودخانه «کاجو» در دهستان پیرسهراب چابهار شناسایی و با همکاری ظرفیتهای محلی تخریب شد.
مدیر امور منابع آب سرباز و راسک از انسداد ۱۶ حلقه چاه غیرمجاز در مجموع به عمق ۹۳۴ متر در محدوده عملکرد این امور خبر داد.
معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای سیستان وبلوچستان گفت: تعداد ۴۷حلقه چاه غیرمجاز در شهرستان دلگان سیستان و بلوچستان پس از شناسایی مسدود شد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای سیستان وبلوچستان گفت: درحال حاضر تعداد ۴۰۸۰ حلقه چاه دارای فرم ۵ فعال در استان وجود دارد و از این تعداد ۲۴۰۶ حلقه مربوط به آب زیرزمینی و تعداد ۱۶۷۴ حلقه در محدوده آبهای سطحی قرار دارند.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای اجرای طرح احیاء وتعادلبخشی، با انسداد ۲۵۰۰ حلقه چاه غیرمجاز به میزان ۲ میلیون مترمکعب در برداشت از آبهای زیرزمینی استان صرفهجویی شده است.
رئیس حوضه آبریز فلات مرکزی و شرقی کشور در سفر به سیستان و بلوچستان یا بیان اینکه رفع مشکلات کم آبی این استان، به مسئله اول بخش آب کشور تبدیل شده است، گفت: وزارت نیرو میکوشد تا با رفع این مشکلات آبی سیستان و بلوچستان از مهاجرتهای ناشی از کمبود منابع آبی جلوگیری کند.
رئیس حوضه آبریز فلات مرکزی و شرقی کشور در جریان بازدید از سد «ماشکید سفلی» گفت: درتازهترین برنامهریزی وزارت نیرو در بخش آب که با حضور وزیر نیرو انجام شد؛ طرحهای نیمه تمام و مرزی کشور در اولویت نخست این وزارتخانه قرار گرفت. در این راستا اتمام سد «ماشکید سفلی» یکی از این طرحهاست که مورد تأکید وزیر نیرو است.
در پی صدور هشدار قرمز سیلاب در جنوب سیستان و بلوچستان، در جلسه مدیریت سیلاب مقرر شد بخشی از آب سدهای پیشین و زیردان به منظور مهار سیلاب رهاسازی شود.
بارندگیهای اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان و در پایین دست سدهای زیردان، پیشین، شیکلک و خیرآباد بیشتر از دو برابر متوسط سالیانه بوده است.
وزیر نیرو در سفر اخیر به سیستان و بلوچستان و بازدید از آخرین وضعیت طرح اضطراری تأمین آب شرب سیستان، بر تسریع در روند اجرایی این طرح مهم تاپایان سال تأکید شد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای سیستان و بلوچستان گفت: برای 95حلقه چاه فاقد پروانه بهره برداری در منطقه زرآباد تعیین تکلیف شد و نیز برای دیگر بهره برداران که درسامانه ثبتنام کردهاند این روند در حال انجام است.
۹۵ حلقه چاه فاقد پروانه بهرهبرداری در منطقه زرآباد تعیین تکلیف و برای دیگر بهرهبرداران که درسامانه ثبتنام کردهاند در حال انجام است.
رئیس حوزه آبریزفلات مرکزی شرکت مدیریت منابع آب ایران در بازدید یک روزه از سیستان و بلوچستان گفت: برای بهبود شرایط پایدار تأمین آب در سیستان علاوه بر اجرای طرحهای کوتاه مدت، طرح انتقال آب از دریای عمان و پیگیری حقآبه هیرمند را در دستور کار خود قرار داده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای سیستان و بلوچستان گفت: کارحفاری یک حلقه چاه اکتشافی با هدف شناسایی سفره آبهای زیرزمینی در منطقه سنارود دشت سیستان با موفقیت به اتمام رسید.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای سیستان و بلوچستان گفت: باهمکاری ادارات و نهادهای مرتبط، نقاط حادثهخیز در زمان بروز سیلاب این استان شناسایی شد.
سد ماشکید سفلی در شهرستان سراوان بهمنظور تامین آب شرب شهرستان سراوان و سیرکان در حال اجراست و در صورت تامین اعتبار عملیات اجرایی این پروژه در سه ماهه سوم سال ۱۴۰۴به اتمام خواهد رسید.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای سیستان و بلوچستان در بازدید از چاهها و طرح انتقال آب زهک اظهار داشت: پیشرفت کل این پروژه حدود ۲۰ درصد است و در صورت تامین اعتبار دو هزار میلیارد تومانی آن؛ در مدت سه ماه به بهره برداری خواهد رسید.
مدیرعامل آب منطقهای سیستان و بلوچستان گفت: سد «ماشکید سفلی» در شهرستان سراوان به منظور تأمین آب شرب شهرستان سراوان و سیرکان در حال اجرا است و ۳۱ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
درپی بروز تنش آبی در منطقه سیستان و شهرزاهدان باهدف تامین آب شرب، طح اضطراری تامین آب شرب شمال استان در قالب طرحهای کوتاه مدت در دستورکارشرکت آب منطقهای استان قرارگرفت.
معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا امروز از مراحل اجرایی طرح اضطراری تأمین آب شرب شمال استان سیستان و بلوچستان بازدید کرد.
مدیرعامل آب منطقهای سیستان و بلوچستان گفت: بارشهای فصلی (حاره ای) در جنوب سیستان و بلوچستان ،حجم آب ذخیره شده در سدهای سیستان و بلوچستان را 47 میلیون مترمکعب افزایش داد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای سیستان وبلوچستان گفت : این شرکت به موازت پیگیری حقآبه سیستان ازسوی مراجع مربوطه،درابتدا بامدیریت منابع موجود درچاه نیمه ها و انتقال ۱۲۵ میلیون مترمکعب بین مخازن تبخیر را به حداقل رسانده ودرحال استفاده ازتمامی ظرفیت ممکن هستیم.
مدیرعامل آب منطقهای سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به حساسیت طرح اضطراری تامین آب سیستان در مدت حدود دو ماه بعد از ابلاغ پروژه حفر بیست حلقه چاه در دشت سیستان و بندان و عدم تخصیص اعتبارات مورد نیاز، توانستیم هفده حلقه چاه را در مناطق مختلف سیستان از جمله دشت بندان، شهرستان زهک وهیرمند حفاری و تجهیز نماییم.
باحضورآقای احمدزاده دادیارحقوق عامه استان ،مدیرعامل وکارکنان شرکت آب منطقه ای سیستان وبلوچستان کارگاه آموزشی حقوق عامه برگزارشد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای سیستان وبلوچستان گفت:باتوجه به خشکسالیهای چندساله اخیر،قطع آب رودخانه هیرمندو درراستای تامین آب شرب سیستان درفازاول پروژه عملیات اجرایی ده حلقه چاه شامل حفاری ، تجهیزوانتقال آب درمنطقه بندان ومیل نادرسیستان درحال انجام است.