دوشنبه, 18 خرداد 1405
مشروح خبر :: ۵ حلقه چاه غیرمجاز در سطح شهرستان خلخال مسدود شد

مدیر منابع آب شهرستان خلخال:

۵ حلقه چاه غیرمجاز در سطح شهرستان خلخال مسدود شد

مدیر منابع آب شهرستان خلخال گفت: در سالجاری ۵ حلقه چاه غیرمجاز در سطح شهرستان خلخال مسدود و مسلوب المنفعه و در همین مدت ۱۰ حلقه چاه غیرمجاز دیگر شناسایی شده و در روزهای آینده با اخذ دستور قضایی مسدود خواهد شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای اردبیل، رضا شمسی با اشاره به نصب دو دستگاه کنتور هوشمند و حجمی بر روی چاه‌های مجاز شهرستان اظهار داشت: شناسایی و انسداد چاه­‌های غیرمجاز، نصب کنتور بر روی چاه‌­های شهرستان، بازدید از چاه‌های کشاورزی و صنعتی و خدماتی شهرستان و برگزاری جلسات شورای حفاظت از منابع آب از جمله اقدامات منابع آب شهرستان در راستای اجرای برنامه تعادل بخشی و نظارت بر برداشت‌های منابع آب سطحی و زیرزمینی است.

وی با تاکید بر لزوم بازگشایی و لایروبی رودخانه ها و مسیل های سطح شهرستان گفت: در همین راستا عملیات بازگشایی و لایروبی رودخانه طولش به طول ۳ کیلومتر شروع شده است و بازگشایی و لایروبی مسیل داخل روستای مورستان نیز انجام یافته است.

شمسی عنوان کرد: در راستای  پیگیری اخذ اسناد مالکیت ساختمان‌ها و تاسیسات آبی شهرستان، در سالجاری سند تک برگ تصفیه خانه آب خلخال به وسعت یک هکتار اخذ شده است.

مدیر منابع آب شهرستان خلخال ضمن تاکید بر تسریع در پاسخگویی به استعلامات در زمان مناسب توسط همکاران منابع آب شهرستان اظهار داشت: در همین راستا به ۱۹۰ مورد از استعلام ادارات و سازمان های مختلف از جمله ثبت اسناد، نظام مهندسی کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست، شهرداری و بخشداری‌ها پاسخ داده شده است.

شمسی با بیان اینکه تیم‌های گشت و بازرسی از منابع آب به طور مرتب وضعیت منابع آبی منطقه را رصد می‌کنند، تصریح کرد: از آغاز سال‌جاری برنامه گشت و بازرسی از رودخانه‌های شهرستان و جلوگیری و رفع تصرفات در محدوده روستاها دنبال می‌شود.

کد خبر: 93976
  تاریخ خبر : 1405/03/12
  آخرین به‌روزرسانی : 1405/03/13
  اداره روابط عمومی
 15