دوشنبه, 18 خرداد 1405
مشروح خبر :: بازدیدهای زیست‌محیطی از واحدهای معدنی بردسکن برای حفاظت از منابع آب

بازدیدهای زیست‌محیطی از واحدهای معدنی بردسکن برای حفاظت از منابع آب

رییس اداره منابع آب کاشمر، از بازدید میدانی کارشناس دفتر کیفی حوزه ستادی از یک معدن مس در شهرستان بردسکن، بخش دهان‌قلعه خبر داد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، حسین حکمتی‌فر گفت: این بازدید در پی مکاتبات و هماهنگی‌های انجام‌شده از سوی اداره منابع آب کاشمر با دفتر کیفی حوزه ستادی انجام شد و کارشناس اعزامی با حضور در محل معدن، بخش‌های مختلف از جمله محدوده استخراج، واحد فرآوری و تأسیسات جانبی را به‌صورت دقیق مورد بررسی قرار داد.

وی افزود: در جریان بازدید، جلسه‌ای با حضور کارپردازان و مدیران داخلی معدن برگزار و وضعیت مجوزهای بهره‌برداری، روند فعالیت مجموعه، نحوه رعایت الزامات فنی، ضوابط زیست‌محیطی و استانداردهای حفاظت از منابع آب مطرح شد. همچنین نقاط ضعف فرآیندی و موارد نیازمند اصلاح به مسئولان معدن مطرح و تأکید شد در اسرع وقت در دستور کار قرار گیرد.

رییس اداره منابع آب کاشمر ادامه داد: یکی از محورهای اصلی این بازدید، بررسی اثرات احتمالی فعالیت معدن بر منابع آب سطحی و زیرزمینی و ارزیابی وضعیت روان‌آب‌ها در محدوده مطالعاتی بود.

وی تأکید کرد: پایش مستمر واحدهای معدنی و الزام آنها به رعایت کامل مقررات حفاظتی، از اولویت‌های این اداره محسوب می‌شود.

حکمتی‌فر در پایان اعلام کرد: مقرر شد کارپرداز معدن، تمامی مجوزها، اسناد فنی و گزارش‌های مربوط به مطالعات زیست‌محیطی و تحلیل هیدرولوژی روان‌آب‌های منطقه را برای بررسی و ثبت در سوابق، در اسرع وقت به اداره منابع آب کاشمر ارائه کند.
 

کد خبر: 93306
  تاریخ خبر : 1405/02/12
  آخرین به‌روزرسانی : 1405/02/12
 کارشناس روابط عمومی
 25