شنبه, 2 اسفند 1404
مشروح خبر :: تزریق منابع جدید برای تسریع آبرسانی از سد طالقان به ۱۶ شهر و ۱۹۲ روستای استان قزوین

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تأکید کرد:

تزریق منابع جدید برای تسریع آبرسانی از سد طالقان به ۱۶ شهر و ۱۹۲ روستای استان قزوین

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گفت: با تزریق منابع مالی جدید از سوی سازمان اوقاف و امور خیریه، روند اجرای طرح آبرسانی از سد طالقان به شهرها و روستاهای استان قزوین شتاب می‌گیرد؛ طرحی راهبردی که با هدف کاهش برداشت از منابع زیرزمینی، جلوگیری از فرونشست و تأمین آب شرب ۱۶ شهر و ۱۹۲ روستا تا افق ۱۴۲۵ در دست اجراست.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای قزوین، جواد حق لطفی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قزوین امروز در حاشیه این بازدید اظهار داشت: این پروژه مهم ترین پروژه استان است و باید با هماهنگی و همکاری همه جانبه مشکلات و چالش های پیش روی این پروژه را با هدف تسریع در روند اجرای آن حل و فصل نماییم. 

وی افزود: خشکسالی‌های پی در پی، کاهش میزان بارندگی و افزایش مصارف آبی قطعاً وظیفه ما را در سرعت دادن به روند اجرایی این طرح جهت رساندن آب به شهرهای محمدیه و مهرگان مطابق برنامه زمانبندی دوچندان می کند، لذا باید برنامه ریزی دقیقی در این خصوص صورت پذیرد. 

حجت الاسلام والمسلمین مجیدی مدیرکل سازمان اوقاف و امور خیریه استان قزوین ضمن تبریک فرارسیدن ماه مهمانی خدا اظهار داشت: امیدواریم تسریع در روند اجرایی این طرح رضایت مردم و در ادامه رضایت حق تعالی را در پی داشته باشد. 

وی افزود: سازمان اوقاف و امور خیریه مشارکت در این طرح را با توجه به لزوم امیدآفرینی در جامعه و اینکه آبرسانی یک طرح ملی است آغاز نموده و هدف از این کار خوش بین کردن مردم به اقدامات و دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

مدیرکل سازمان اوقاف و امور خیریه استان قزوین گفت: پیگیری‌های شبانه روزی متعددی جهت تامین منابع مالی این طرح انجام شده و به زودی بتوانیم تزریق مالی خوبی با هدف تسریع در روند اجرایی به این طرح داشته باشیم.

کد خبر: 92288
  تاریخ خبر : 1404/12/01
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/12/01
 معصومه خداوردیان
 54