سه‌شنبه, 19 خرداد 1405
مشروح خبر :: عملیات شبانه روزی برای شناسایی خرید و فروش غیرقانونی آب در بردسکن

عملیات شبانه روزی برای شناسایی خرید و فروش غیرقانونی آب در بردسکن

خرید و انتقال غیرمجاز آب از چاه کشاورزی به یک معدنی در بردسکن پس از رصد شبانه روزی شناسایی شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، رئیس اداره منابع آب کاشمر از شناسایی و برخورد با یک مورد تخلف خرید، فروش و انتقال غیرمجاز آب کشاورزی به یک معدن در شهرستان بردسکن خبر داد.

حسین حکمتی فر اظهار داشت: در پی دریافت گزارشی مبنی بر خرید و انتقال غیرقانونی آب به یک واحد معدنی در شهرستان بردسکن، کارشناسان اداره منابع آب کاشمر موضوع را به‌صورت ویژه در دستور کار قرار دادند. در جریان بررسی‌های میدانی و تعقیب تانکرهای حامل آب، مشخص شد این معدن با خرید آب و ذخیره آن در یک استخر کشاورزی واقع در خارج از محدوده شهری بردسکن، بدون اخذ هرگونه مجوز از اداره منابع آب کاشمر، اقدام به انتقال آب استحصالی به محل معدن می‌‌کرده است.

وی افزود: روند شناسایی و پایش این تخلف به مدت چند روز و به‌صورت شبانه‌روزی ادامه یافت و پس از جمع‌آوری مستندات کافی، با اخذ دستور قضایی از دادستان شهرستان، ورود به ملک مورد نظر انجام شد که در جریان بازدید، تخلفات گزارش‌شده محرز و مورد تأیید قرار گرفت.

رئیس اداره منابع آب کاشمر تصریح کرد: پس از هماهنگی‌ لازم با حوزه قضایی، شیرآلات و تأسیسات مرتبط با تخلیه و انتقال آب غیرمجاز با حضور عوامل مربوطه پلمب و از ادامه فعالیت غیرقانونی جلوگیری شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: متخلف برای طی مراحل قانونی، انجام اقدامات اداری و اخذ مجوزهای لازم به اداره منابع آب کاشمر معرفی شده و پرونده در حال پیگیری از مراجع ذی‌صلاح است.
 

کد خبر: 91945
  تاریخ خبر : 1404/11/18
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/11/18
 کارشناس روابط عمومی
 60