یکشنبه, 12 بهمن 1404
مشروح خبر :: افزایش ۱۷۷ درصدی بارش در کهگیلویه و بویراحمد

افزایش ۱۷۷ درصدی بارش در کهگیلویه و بویراحمد

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد از افزایش ۱۷۷ درصدی بارش در سال زراعی جاری در این استان نسبت به سال گذشته خبر داد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد، آرش مصلح مدیرعامل این شرکت از ثبت ۲۹۰ میلی‌متر بارش تجمعی از ابتدای سال آبی جاری تاکنون در سطح استان خبر داد.

وی با اشاره به وضعیت بارندگی در ایستگاه‌های بارانسنجی استان گفت: در این مدت، ایستگاه بارانسنجی یاسوج ۳۴۲.۵ میلی‌متر بارش را ثبت کرده و ایستگاه سپیدار با ۵۹۴.۵ میلی‌متر، بیشترین میزان بارندگی را در میان ایستگاه‌های استان به خود اختصاص داده است.

مصلح در ادامه خاطرنشان کرد: میزان بارندگی استان در سال آبی جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۷۷ درصد افزایش داشته، اما در مقایسه با میانگین بلندمدت، کاهش ۱۵.۱ درصدی را نشان می‌دهد.

کد خبر: 91817
  تاریخ خبر : 1404/11/11
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/11/11
 مسئول روابط عمومی
 50