یکشنبه, 12 بهمن 1404
مشروح خبر :: تأکید کارگروه سیل برخوار بر هماهنگی دستگاه‌ها؛ ضرورت پاکسازی مسیل‌ها

تأکید کارگروه سیل برخوار بر هماهنگی دستگاه‌ها؛ ضرورت پاکسازی مسیل‌ها

جلسه کارگروه بررسی سیل و مخاطرات رودخانه‌های شهرستان برخوار، با ریاست معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری، برگزار شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای اصفهان، پنجم بهمن ماه در محل سالن همایش‌های فرمانداری این جلسه با هدف بررسی آخرین وضعیت آمادگی شهرستان در برابر مخاطرات طبیعی و تأکید بر اقدامات پیشگیرانه برگزار شد.

معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری برخوار، در ابتدای جلسه، با تأکید بر ضرورت آمادگی و هماهنگی کامل بین تمامی دستگاه‌ها و ادارات شهرستان، حل مسائل مربوط به حوزه سیلاب را اولویت دانست.

وی بر الزام ایمن‌سازی، پاکسازی و لایروبی مسیل‌ها در نواحی مختلف شهرستان تأکید کرد.

رسیدگی به مسیل ها در نقاط مختلف از جمله کوره‌های آجرپزی دولت‌آباد و همچنین لایروبی مسیل حبیب‌آباد مطرح شدند.

سعدی قادری، رئیس اداره منابع آب شهرستان برخوار، در این جلسه گزارشی از اقدامات انجام شده ارائه داد و از همکاری شهرداری کمشچه در لایروبی بخش‌های از مسیل کمشچه قدردانی کرد.

وی هم چنین بر ضرورت آزادسازی مسیل حبیب‌آباد و شاپورآباد تأکید کرد.

قادری خاطرنشان ساخت که تحقق این امر، منوط به همکاری مشترک و مؤثر شهرداری حبیب‌آباد، شهرداری کمشچه و شهرک صنعتی کمشچه است.

 رئیس اداره منابع آب ابراز امیدواری کرد: این اقدام مهم در آینده نزدیک به واسطه تعامل سازنده مسئولان ادارات شهرستان اجرایی شود.

سایر اعضای کارگروه نیز در ادامه، نقطه نظرات و پیشنهادهای خود را در خصوص موارد مطرح شده ارائه کردند.

کد خبر: 91728
  تاریخ خبر : 1404/11/06
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/11/07
 پرستو ایران پور
 8