مدیر عامل شرکت آب منطقهای خراسان رضوی:

به گزرش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقهای خراسان رضوی، محمدعلی نعمتنژاد مدیر عامل این شرکت با اعلام این مطلب گفت: میزان بارندگی در استان در سال آبی جاری ۶۵/۷ میلیمتر بوده که نسبت به مدت مشابه در سال قبل ۷۵ درصد و نسبت به متوسط بلند مدت ۲۶ درصد افزایش نشان میدهد، با این وجود ذخیره آبی سدهای استان نسبت به سال گذشته تغییری نکرده است.
وی ذخیره آبی سدهای استان را در حال حاضر ۷۷ میلیون مترمکعب ذکر کرد و افزود: سال گذشته نیز ذخیره آبی سدهای خراسان رضوی ۷۷ میلیون مترمکعب بود.
به گفته نعمتنژاد وضعیت ذخیره آبی چهار سد تامین کننده آب شرب شهر مشهد، نگران کنندهتر است؛ به طوریکه در حال حاضر ذخیره آبی سد دوستی، کارده، ارداک و طرق تنها ۲ درصد یعنی ۳۲ میلیون مترمکعب است در حالی که سال قبل در همین زمان ذخیره آبی این سد ها ۱۵۵ میلیون مترمکعب بود.
مدیر عامل آب منطقهای خراسان رضوی با اشاره به اینکه بخش قابل توجهی از بارشهای اخیر به صورت برف بوده، اظهار امیدواری کرد در روزهای آینده ورودی آب به سدها افزایش یابد
نعمتنژاد از مردم خواست مدیریت مصرف آب را جدی بگیرند.