یکشنبه, 12 بهمن 1404
مشروح خبر :: امضای تفاهم‌نامه «طرح فرهنگی دانش‌آموزی نجات آب (داناب)» در گلستان

امضای تفاهم‌نامه «طرح فرهنگی دانش‌آموزی نجات آب (داناب)» در گلستان

تفاهم‌نامه اجرای طرح فرهنگی دانش‌آموزی «نجات آب (داناب)» میان شرکت آب منطقه‌ای گلستان و اداره‌کل آموزش و پرورش استان به امضا رسید.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای گلستان، این تفاهم‌نامه با هدف ارتقای آگاهی‌های دانش‌آموزان درباره مصرف بهینه آب، اصلاح الگوی مصرف، و نهادینه‌سازی فرهنگ حفاظت از منابع آبی و با حضور دکتر حیدریان مدیر عامل شرکت آب منطقه ای گلستان و قدرت ا... نظری رئیس سازمان آموزش و پرورش گلستان و معاونین و مدیران دو سازمان به امضا رسید. 

بر اساس این تفاهم‌نامه، طرح داناب در سه پایه تحصیلی دوره اول متوسطه طی سه سال آینده در مدارس استان اجرا خواهد شد و تمامی برنامه‌های آموزشی، ترویجی و فرهنگی مرتبط با مدیریت مصرف آب با همکاری مشترک طرفین پیش می‌رود.

ایرج حیدریان، رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گلستان، در حاشیه امضای این توافق گفت: پرورش نسلی آگاه و مسئولیت‌پذیر در حوزه منابع آب، راهبردی اساسی برای عبور از چالش‌های آینده است و طرح داناب فرصت ارزشمندی برای تحقق این هدف به شمار می‌رود. 

همچنین قدرت‌الله نظری، مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان، اجرای این طرح را گامی مؤثر در تقویت بینش محیط‌زیستی دانش‌آموزان عنوان کرد و افزود:«آموزش مفاهیم مرتبط با حفظ منابع آب باید از سنین پایین آغاز شود و این همکاری مشترک به گسترش این فرهنگ در سطح مدارس کمک خواهد کرد.»

مطابق مفاد تفاهم‌نامه، شرکت آب منطقه‌ای گلستان مسئولیت تولید محتوا، برگزاری دوره‌ها، پشتیبانی کارشناسی و اجرای بخش‌های تخصصی طرح را بر عهده دارد و اداره‌کل آموزش و پرورش استان نیز هماهنگی لازم برای اجرای آموزشی، نظارت و همکاری مدارس را تأمین می‌کند.

کد خبر: 91409
  تاریخ خبر : 1404/10/09
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/10/09
 روابط عمومی
 85