یکشنبه, 12 بهمن 1404
مشروح خبر :: نصب ۸ دستگاه کنتور هوشمند بر روی چاه‌های پروانه‌دار توسط امور منابع آب دماوند

طی ماه جاری در راستای مدیریت منابع آب صورت گرفت؛

نصب ۸ دستگاه کنتور هوشمند بر روی چاه‌های پروانه‌دار توسط امور منابع آب دماوند

مدیر امور منابع آب دماوند از نصب ۸ دستگاه کنتور حجمی و هوشمند بر روی چاه‌های پروانه دار طی ماه جاری در محدوده عملکرد این امور خبر داد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای تهران، حسن زحمتکش اظهار کرد: با توجه به وضعیت بحرانی سفره‌های آب زیرزمینی در شهرستان دماوند، ناشی از افت شدید سطح آب و برداشت‌های بی‌رویه و فاقد برنامه از آبخوان‌ها، تجهیز کلیه چاه‌های دارای پروانه به کنتورهای حجمی هوشمند امری ضروری است. این اقدام با هدف امکان‌پذیر شدن مدیریت منابع آب، کنترل میزان بهره‌برداری از چاه‌های مجاز و کمک به تحقق تعادل‌بخشی آب‌های زیرزمینی دشت انجام می‌شود.

وی افزود: در همین راستا و در اجرای تکالیف قانونی، با پیگیری‌های انجام‌شده، تاکنون هشت دستگاه کنتور حجمی هوشمند توسط مالکان چاه‌های مجاز با کاربری‌های صنعتی، خدماتی، کشاورزی و خانگی در حوزه عملکرد نصب شده است که این اقدام گامی مهم در جهت مدیریت مصرف و صیانت از منابع آب زیرزمینی به شمار می‌رود.

زحمتکش در پایان تأکید کرد: این امور مطابق قانون، با هرگونه تخلف در زمینه برداشت‌های غیرمجاز از آب‌های سطحی و زیرزمینی با جدیت برخورد قانونی خواهد کرد.

کد خبر: 91374
  تاریخ خبر : 1404/10/08
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/10/08
 شیخ الاسلامی
 77