یکشنبه, 12 بهمن 1404
مشروح خبر :: نصب ۴۳۰ دستگاه کنتور حجمی هوشمند توسط امور منابع آب تهران و پردیس

از ابتدای سال جاری تا کنون صورت گرفت؛

نصب ۴۳۰ دستگاه کنتور حجمی هوشمند توسط امور منابع آب تهران و پردیس

مدیر امور منابع آب تهران و پردیس از نصب ۴۳۰ دستگاه کنتور حجمی و هوشمند بر روی چاه‌های پروانه دار از ابتدای سال جاری تا کنون در محدوده عملکرد این امور خبر داد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای تهران، وحید مرادی‌نسب اظهار داشت: با توجه به وضعیت بحرانی سفره آب زیرزمینی دشت تهران به‌دلیل افت سطح آب زیرزمینی و برداشت‌های بی‌رویه و بدون برنامه از آبخوان، به‌منظور امکان مدیریت منابع آب، کنترل میزان بهره‌برداری از چاه‌های پروانه‌دار و کمک به تعادل‌بخشی منابع آب زیرزمینی دشت، تجهیز کلیه چاه‌های پروانه‌دار به کنتور حجمی هوشمند ضروری است.

وی افزود: این اقدامات در راستای انجام تکالیف قانونی و با پیگیری‌های به‌عمل‌آمده انجام شده و در این چارچوب، تعداد ۴۳۰ دستگاه کنتور حجمی هوشمند توسط مالکین بر روی چاه‌های مجاز با مصارف صنعتی، خدماتی، کشاورزی و خانگی در حوزه عملکرد این امور نصب شده است که نقش مؤثری در مدیریت مصرف منابع آب زیرزمینی دارد.

مرادی‌نسب تصریح کرد: نصب کنتورهای حجمی هوشمند بر روی چاه‌ها، یکی از پروژه‌های مهم طرح تعادل‌بخشی منابع آب زیرزمینی است و امور منابع آب تهران و پردیس در جایگاه حاکمیتی خود، این پروژه را با حساسیت و اولویت ویژه در جهت مدیریت پایدار منابع آب شهرستان دنبال خواهد کرد.

مدیر امور منابع آب تهران و پردیس در پایان خاطرنشان کرد: این امور بر اساس قوانین و مقررات موجود، با هرگونه تخلف در زمینه آب‌های سطحی و زیرزمینی با قاطعیت و برخورد قانونی جدی مواجه خواهد شد.

کد خبر: 91309
  تاریخ خبر : 1404/10/06
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/10/07
 شیخ الاسلامی
 12