یکشنبه, 12 بهمن 1404
مشروح خبر :: نجات ۲ میلیون مترمکعب آب زیرزمینی؛ پر و مسلوب‌المنفعه شدن ۴۵ حلقه چاه غیرمجاز

نجات ۲ میلیون مترمکعب آب زیرزمینی؛ پر و مسلوب‌المنفعه شدن ۴۵ حلقه چاه غیرمجاز

در عملیات یک‌روزه، ۴۵ حلقه چاه غیرمجاز در دشت بیلوار و روستاهای قلعه و قیسوند با حضور مدیر امور منابع آب شهرستان کرمانشاه، دو اکیپ گشت و بازرسی، نماینده دادستانی و نیروهای انتظامی و امنیتی، روز چهارشنبه ۳ دیماه، پر و مسلوب‌المنفعه شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه، بر اساس ارزیابی اولیه کارشناسان، این اقدام با هدف حفاظت از آبخوان‌های محلی و جلوگیری از برداشت غیرمجاز منابع آب زیرزمینی اجرا شد و پیش‌بینی می‌شود حدود ۲ میلیون مترمکعب از هدررفت منابع آب جلوگیری شود.

مدیر امور منابع آب شهرستان کرمانشاه با اشاره به اهمیت مقابله با برداشت غیرمجاز، تأکید کرد: «این عملیات یک‌روزه نقش مؤثری در حفظ پایداری منابع آبی، تأمین نیازهای شرب و کشاورزی و حفاظت از اکوسیستم منطقه دارد.»

وی افزود: «ادامه گشت و بازرسی و برخورد قانونی با تخلفات، اولویت اصلی شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه است و همکاری مراجع قضایی و نیروهای انتظامی در موفقیت این طرح بسیار مؤثر بوده است.»

پر و مسلوب‌المنفعه کردن این چاه‌ها بخشی از برنامه‌های مستمر شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه برای مدیریت پایدار منابع آبی و ارتقای بهره‌وری آبخوان‌ها در شهرستان است و نشان‌دهنده عزم جدی در مقابله با برداشت‌های غیرمجاز است.

کد خبر: 91279
  تاریخ خبر : 1404/10/03
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/10/05
 مدیر سایت
 95