سه‌شنبه, 25 آذر 1404
مشروح خبر :: رونمایی از دستگاه پایش کیفیت آب هوشمند CTD در نمایشگاه بین‌المللی تهران

رونمایی از دستگاه پایش کیفیت آب هوشمند CTD در نمایشگاه بین‌المللی تهران

هم‌زمان با برگزاری نمایشگاه تخصصی «تستا ۱۴۰۴» در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران و در هفته پژوهش، از دستگاه پایش کیفیت آب هوشمند (CTD) در غرفه شرکت آب منطقه‌ای بوشهر رونمایی شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از مجید بحرانی رئیس کمیته تحقیقات و پژوهش‌های کاربردی شرکت آب منطقه‌ای بوشهر در آیین معرفی این محصول فناورانه با اشاره به نقش پژوهش‌های کاربردی در حل مسائل صنعت آب اظهار داشت: دستگاه CTD امکان پایش هم‌زمان پارامترهای کلیدی کیفیت آب از جمله دما، هدایت الکتریکی، عمق و فشار را فراهم می‌کند و با قابلیت ثبت و تحلیل داده‌ها، ابزار مؤثری برای افزایش دقت مطالعات منابع آب و پشتیبانی از تصمیم‌سازی علمی به شمار می‌رود.

وی افزود: این سامانه با تکیه بر دانش بومی و همکاری دانشگاهی، برای استفاده در پایش منابع آب سطحی و زیرزمینی، مخازن سدها و محیط‌های ساحلی طراحی شده و می‌تواند نقش مهمی در ارتقای مدیریت داده‌محور، کاهش عدم قطعیت در مطالعات و تقویت تاب‌آوری مدیران آب در شرایط اقلیمی جدید ایفا کند. 

رییس کمیته تحقیقات و پژوهش‌های کاربردی شرکت آب منطقه‌ای بوشهر عنوان کرد: این دستگاه در قالب یک طرح پژوهشی مشترک با دانشگاه خلیج فارس و با هدف توسعه پایش هوشمند منابع آب طراحی و ساخته شده است.

بحرانی اضافه کرد: کمیته پژوهش و تحقیقات کاربردی شرکت آب منطقه‌ای بوشهر مفتخر است با رونمایی از این دستگاه در نمایشگاه تستا ۱۴۰۴، گامی عملی در مسیر پیوند صنعت آب با فناوری و نوآوری بردارد.

در حاشیه این رونمایی، جمعی از مدیران، کارشناسان و فعالان حوزه فناوری و صنعت آب با حضور در غرفه شرکت آب منطقه‌ای بوشهر از نزدیک با قابلیت‌های فنی این دستگاه آشنا شدند و بر ضرورت حمایت از توسعه محصولات دانش‌بنیان و پژوهش‌های مسئله‌محور در صنعت آب کشور تأکید کردند.

کد خبر: 90887
  تاریخ خبر : 1404/09/22
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/09/23
 روابط
 53