یکشنبه, 16 آذر 1404
مشروح خبر :: چاه غیرمجاز در سمیرم پر و مسدود شد

چاه غیرمجاز در سمیرم پر و مسدود شد

در راستای اجرای مصوبات قانونی حفاظت از منابع آب و طرح‌ احیاء و تعادل‌بخشی آب‌های زیرزمینی، شرکت آب منطقه‌ای اصفهان از شناسایی و پلمب یک حلقه چاه غیرمجاز در شهرستان سمیرم خبر داد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای اصفهان، روح‌الله اکبری، مدیر منابع آب شهرستان سمیرم با اعلام این خبر اظهار داشت: گروه گشت و بازرسی شهرستان سمیرم، در جریان نظارت‌های مستمر خود، یک حلقه چاه حفر شده به صورت مخفی را واقع در روبروی اتاقک کارگری در منطقه وردشت از توابع سمیرم شناسایی کردند.

وی افزود: پس از طی مراحل قانونی و اخذ حکم مراجع ذی‌صلاح، این چاه بلافاصله با اقدامات فنی لازم پلمب و مسلوب‌المنفعه شد.

مدیر منابع آب شهرستان سمیرم تأکید کرد: منابع آب شهرستان سمیرم متعهد به اجرای کامل قانون است و با هرگونه برداشت غیرمجاز و تخطی از مقررات منابع آب، با قاطعیت کامل برخورد خواهد کرد.

وی بار دیگر از شهروندان فهیم دعوت کرد تا با مشارکت فعال خود در حفاظت از منابع حیاتی آب، هرگونه مورد تخلف در زمینه حفر یا بهره‌برداری غیرمجاز را از طریق سامانه ارتباطی ۳۸۴۸ به صورت محرمانه گزارش کنند.

کد خبر: 90287
  تاریخ خبر : 1404/09/02
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/09/02
 پرستو ایران پور
 51