یکشنبه, 16 آذر 1404
مشروح خبر :: انسداد ۴حلقه چاه غیرمجاز در سرخس

انسداد ۴حلقه چاه غیرمجاز در سرخس

سرپرست اداره منابع آب شهرستان سرخس انسداد چهار حلقه چاه غیرمجاز در این شهرستان خبر داد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، سعید ایزدی گفت: با هماهنگی دستگاه قضایی، نیروی انتظامی و مرزبانی، عملیات پرکردن چهار حلقه چاه غیرمجاز به انجام رسید که با  انسداد این چهار حلقه چاه از برداشت غیرمجاز  ۲۲۹۰۰۰ مترمکعب آب در سال جلوگیری‌  شد.

وی افزود: کاهش محسوس بارندگی‌ها در ماه‌های اخیر، فشار مضاعفی بر منابع آب زیرزمینی وارد کرده است؛ منابعی که از یک‌سو به‌دلیل افت جدی تغذیه طبیعی در وضعیت شکننده‌ای قرار گرفته‌ و از سوی دیگر، برداشت‌های بی‌رویه و غیرمجاز، شرایط این سفره‌ها را به مرز بحران رسانده است.

سرپرست اداره منابع آب شهرستان سرخس در پایان خاطرنشان کرد: حفاظت از منابع آب بدون همکاری جدی مردم و کشاورزان ممکن نیست و از بهره‌برداران انتظار می‌رود در مسیر قانون حرکت کرده و با مدیریت مصرف، از منابع آب منطقه صیانت کنند.

 

کد خبر: 90174
  تاریخ خبر : 1404/08/27
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/08/27
 کارشناس روابط عمومی
 102