یکشنبه, 16 آذر 1404
مشروح خبر :: ضرورت هماهنگی دستگاه‌ها برای مقابله با ناترازی آب خراسان رضوی؛ مصوبات جلسه کارگروه منابع آب

ضرورت هماهنگی دستگاه‌ها برای مقابله با ناترازی آب خراسان رضوی؛ مصوبات جلسه کارگروه منابع آب

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، در جلسه‌ای با نمایندگان دستگاه‌های استانی، گزارشی از چالش‌ها و کمبودهای منابع آب استان ارائه کرد. در این نشست، مقرر شد شرکت‌های آب منطقه‌ای و آبفا پیگیری‌های لازم را انجام دهند و استاندار بر حمایت کامل از اجرای طرح‌های سازگاری با کم‌آبی تأکید نمود.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، جلسه‌ای با حضور نمایندگان دستگاه‌ها و شرکت‌های مختلف استانی به منظور بررسی و اتخاذ تصمیماتی در خصوص مدیریت منابع آبی برگزار شد.

در ابتدای جلسه، محمدعلی نعمت‌نژاد، مدیرعامل آب منطقه‌ای خراسان رضوی، گزارشی مفصل از وضعیت منابع آب استان، میزان برداشت‌های صورت گرفته و چالش‌ها و کمبودهای موجود را تشریح کرد.

پس از بررسی کامل موارد مطرح شده توسط اعضای کارگروه، تصمیماتی برای برون‌رفت از وضعیت فعلی اتخاذ شد. بر اساس این مصوبات شرکت‌های آب منطقه‌ای و آبفا موظف به انجام پیگیری‌های لازم در حوزه تأمین و مدیریت منابع آب استان شدند.

همچنین استاندار حمایت‌های لازم را در مسیر اجرای طرح‌ها و برنامه‌های مصوب شده فوق ابراز داشت و در ادامه موضوعات مرتبط با ناترازی آب استان و اقدامات سازگاری با کم‌آبی مقرر گردید تا در کارگروه‌های تخصصی مربوطه مورد بررسی عمیق‌تر قرار گیرند و نتایج برای تصمیم‌گیری نهایی ارائه شود.

در پایان جلسه، ضمن تأکید شدید بر ضرورت هماهنگی و همکاری کامل بین دستگاه‌های عضو کارگروه، بر استمرار جلسات و پیگیری منظم مصوبات تأکید شد.

 

کد خبر: 90167
  تاریخ خبر : 1404/08/27
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/08/27
 کارشناس روابط عمومی
 65