یکشنبه, 16 آذر 1404
مشروح خبر :: تفاهمنامه همکاری شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی و دانشگاه بجنورد مبادله شد

در راستای توسعه همکاری صنعت و دانشگاه:

تفاهمنامه همکاری شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی و دانشگاه بجنورد مبادله شد

تفاهمنامه همکاری شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی و دانشگاه بجنورد در راستای توسعه همکاری‌های صنعت و دانشگاه روز یکشنبه با حضور مدیرعامل این شرکت و رییس دانشگاه بجنورد، امضا و مبادله شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی، سیدعقیل مرتضوی مدیرعامل این شرکت هدف از انعقاد این تفاهمنامه را همکاری نزدیک جامعه علمی با مدیریت منابع آب استان برای مدیریت بهینه این منابع ذکر کرد.

وی گفت: از دستاوردهای علمی دانشگاه می‌توان برای نظارت بر عملکرد دستگاه‌های مرتبط با مدیریت آب استان در سند سازگاری با کم آبی استفاده کرد و برای ایجاد ایستگاه‌های مطالعاتی جمع آوری داده‌های پایه منابع آب نیز بهره گرفت.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی خاطرنشان کرد: پایه تمام طرح‌های توسعه، داده‌های مطالعاتی و تحقیقاتی است و یکی از وظایف شرکت آب منطقه‌ای تولید داده و اطلاعات پایه منابع آب است.

وی تاکید کرد: اطلاعات و داده‌ها باید اطمینان بخش باشد تا بر اساس آن بتوان طرح‌های مدیریت منابع آب را اجرا کرد و هر قدر برای تولید داده‌های صحیح، سرمایه‌گذاری شود جلوی خسارات سنگین را خواهد گرفت. 

مرتضوی اظهار داشت: یکی از اولین اقدامات عملیاتی پس از انعقاد تفاهمنامه همکاری این شرکت با دانشگاه بجنورد، همکاری در ساخت و بهره‌برداری از یک ایستگاه آب و هواشناسی در محوطه دانشگاه است که با هدف استفاده داده‌ها توسط شرکت و استفاده علمی دانشجویان ساخته خواهد شد.

 

کد خبر: 90098
  تاریخ خبر : 1404/08/25
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/08/25
 مدیر روابط عمومی
 120