دوشنبه, 17 آذر 1404
مشروح خبر :: توقیف دستگاه حفاری غیرمجاز در سنقر برای صیانت از منابع آب و اراضی کشاورزی

توقیف دستگاه حفاری غیرمجاز در سنقر برای صیانت از منابع آب و اراضی کشاورزی

در پی دستور دادستانی و همکاری نیروی انتظامی، یک دستگاه حفاری غیرمجاز در اراضی روستای غیاث‌آباد سنقر توقیف و به پارکینگ شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه منتقل شد؛ اقدامی در راستای مقابله با تخریب اراضی و حفظ منابع حیاتی آب منطقه.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه، گشت امور منابع آب شهرستان سنقر با همکاری نیروی انتظامی و دستور قضایی دادستانی، یک دستگاه حفاری غیرمجاز را در اراضی روستای غیاث‌آباد شناسایی و توقیف کرد.

بر اساس اعلام مسئولان محلی، این اقدام در چارچوب مقابله با حفاری‌های غیرمجاز و به منظور حفاظت از منابع آب زیرزمینی و زمین‌های کشاورزی منطقه انجام شده است.

دستگاه توقیف‌شده پس از هماهنگی با مراجع قضایی به پارکینگ شرکت آب منطقه‌ای انتقال یافت و تحت نظارت قانونی قرار دارد تا با متخلفان طبق ضوابط برخورد شود.

مسئولان تأکید کردند عملیات گشت و نظارت بر چاه‌زنی‌های غیرمجاز همچنان با جدیت ادامه خواهد یافت تا از تخریب اراضی و افت سطح آب‌های زیرزمینی جلوگیری شود.

کد خبر: 89686
  تاریخ خبر : 1404/08/10
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/08/12
 مدیر سایت
 29