جمعه, 9 آبان 1404
مشروح خبر :: دستیابی به اهداف مدیریت پایدار منابع استان اصفهان در گرو تعامل با جامعه محلی و ذینفعان است

در نشست استقرار مدیریت مشارکتی در آب‌های سطحی و زیرزمینی مطرح شد؛

دستیابی به اهداف مدیریت پایدار منابع استان اصفهان در گرو تعامل با جامعه محلی و ذینفعان است

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان گفت: دستیابی به اهداف مدیریت پایدار منابع استان در گرو تعامل با جامعه محلی و ذینفعان اصلی است.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای اصفهان، حسن ساسانی مدیرعامل شرکت در جلسه استقرار مدیریت مشارکتی در آبهای سطحی و زیرزمینی با اشاره به اهمیت قانونی و راهبردی طرح استقرار مدیریت مشارکتی اظهار داشت: ایجاد تشکل‌های مردمی در حوزه آب، یک تکلیف قانونی در برنامه هفتم توسعه دولت اسلامی ایران است و تمامی دستگاه‌ها باید در اجرای آن پاسخگوی مراجع نظارتی باشند.

وی افزود: با توجه به چالش‌های مدیریت منابع آب در کشور، حضور ذی‌نفعان و مشارکت مردمی در تصمیم‌گیری‌ها امری ضروری است.

ساسانی تصریح کرد: بدون مشارکت کشاورزان، بهره‌برداران و فعالان محلی، حکمرانی مؤثر آب ممکن نخواهد بود و دستیابی به اهداف مدیریت پایدار منابع استان در گرو تعامل با جامعه محلی و صاحبان منافع است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان با اشاره به تجارب موفق استان‌های آذربایجان شرقی، خراسان و همچنین تجربه مثبت اجرای پروژه‌های مشارکتی در شهرستان سمیرم افزود: در شرکت آب منطقه‌ای اصفهان تصمیم بر این است که فعالیت ایجاد تشکل‌ها را در چند شهرستان به صورت پایلوت آغاز کنیم تا بتوانیم الگویی موفق و قابل اجرا برای سایر مناطق ارائه دهیم.

در ادامه ساسانی از همکاران خواست در برنامه آموزشی و کارگاه‌های دو روزه این طرح حضور فعال داشته باشند و تجربه‌های محلی را با سایر استان‌ها به اشتراک بگذارند تا زمینه تدوین الگوی بومی و قابل‌پیاده‌سازی مشارکت مردمی در مدیریت منابع آب استان فراهم شود.

نشست استقرار مدیریت مشارکتی در آبهای سطحی و زیر زمینی ششم و هفتم آبان ماه به همت دفتر مدیریت مشارکت‌های مردمی شرکت آب منطقه‌ای اصفهان و با حضور معاون سیاسی و اجتماعی استانداری اصفهان، مدیرکل دفتر امور اجتماعی و روابط عمومی شرکت مدیریت منابع آب ایران، رئیس کارگروه دفتر امور اجتماعی و روابط عمومی شرکت مدیریت منابع آب ایران و مدیر مشارکت‌های مردمی شرکت آذربایجان شرقی، اعضای هیئت‌مدیره، معاونان، مدیران و کارشناسان شرکت آب منطقه‌ای اصفهان در حال برگزاری است.

کد خبر: 89595
  تاریخ خبر : 1404/08/07
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/08/07
 پرستو ایران پور
 162