جمعه, 9 آبان 1404
مشروح خبر :: بازدید مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی از سامانه انتقال آب شرق تهران

بازدید مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی از سامانه انتقال آب شرق تهران

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی از، سامانه انتقال آب شرق تهران بازدید کرد.

 به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، پس از بازدید از روند عملیات حفاری مکانیزه تونل‌های انتقال آب قطعات اول و دوم طرح مهار نشتی سد لار که با هدف تامین بخشی از نیاز آب شهر تهران در دست اجراست، نشست مشترکی با حضور مدیران و کارشناسان ارشد سازمان محیط زیست و آب منطقه‌ای، شرکت مهندسین مشاور لار و موسسه فاطر قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا به عنوان ارکان مشترک در دو طرح لار و هزار مسجد برای تبادل نظر پیرامون مباحث اجرایی در دو حوزه فنی و الزامات زیست محیطی برگزار شد.

طراوت مدیرعامل شرکت مهندسین مشاور لار گزارشی از مشخصات فنی سامانه‌های انتقال آب شرق و غرب تهران ارائه و بروز مشکلات پیشرو در برنامه تامین آب پایتخت را ناشی از تاخیر در اجرای این طرح‌ها ذکر کرد.

محمدعلی نعمت نژاد مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، نیز ضمن ارائه گزارشی از برنامه اجرایی طرح‌های تامین آب مشهد، از جمله طرح تامین آب مشهد از رودخانه‌های مرزی یال شمالی هزار مسجد، بر لزوم تسریع در اجرا و هماهنگی با سایر دستگاه‌های اجرایی در مراحل مطالعاتی و اجرایی طرح‌های آبی تاکید و از تعامل و همکاری سطوح کارشناسی و مدیریتی سازمان محیط زیست قدردانی کرد.‌

نباتی معاون تنوع زیستی سازمان محیط زیست استان هم، با بیان شرح وظایف ذاتی سازمان متبوع خود، اقدامات سال گذشته مجموعه آب منطقه‌ای در پیگیری و اخذ مصوبات زیست محیطی طرح‌های تامین آب از مجرای قانونی را ستود و آن را نشان‌دهنده همکاری تنگاتنگ، اهتمام و شفافیت این دستگاه اجرایی دانست‌.

 

کد خبر: 89459
  تاریخ خبر : 1404/08/03
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/08/03
 کارشناس روابط عمومی
 103