جمعه, 9 آبان 1404
مشروح خبر :: یک حلقه چاه غیرمجاز در باغ‌بهادران استان اصفهان پر و مسلوب‌المنفعه شد

یک حلقه چاه غیرمجاز در باغ‌بهادران استان اصفهان پر و مسلوب‌المنفعه شد

حکم قطعی پر و مسلوب‌المنفعه شدن یک حلقه چاه غیرمجاز در باغ‌بهادران استان اصفهان اجرا شد.

به گزارش شبکه خبری آب  ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای اصفهان، سی‌ام مهرماه حکم قطعی مربوط به یک حلقه چاه غیرمجاز در روستای چم‌حیدر باغ‌بهادران از توابع شهرستان لنجان در استان اصفهان توسط گروه گشت و بازرسی اداره منابع آب شهرستان لنجان با موفقیت اجرا شد.

امیرافشین غدیرپور، رئیس اداره منابع آب شهرستان لنجان اظهار داشت: چاه مذکور که به‌صورت غیرقانونی و بدون مجوز تا عمق ۲۴ متر حفاری شده بود، علیرغم تلاش متخلف برای ایجاد تنش و جلوگیری از اجرای حکم قانونی، با تدبیر و اقدام قاطع نیروهای اجرایی تخلیه منصوبات و سپس پر و مسلوب‌المنفعه شد.

وی افزود: این اقدام در راستای اجرای مصوبات قانونی حفاظت از منابع آب و طرح تعادل‌بخشی آب‌های زیرزمینی انجام شده و نشان‌دهنده عزم جدی شرکت آب منطقه‌ای اصفهان در مقابله با تخلفات و صیانت از منابع حیاتی آب است.

غدیرپور تصریح کرد: برخورد قانونی و قاطع با حفر و بهره‌برداری غیرمجاز از چاه‌ها همچنان با جدیت دنبال خواهد شد تا از آسیب بیشتر به منابع ب‌های زیرزمینی جلوگیری شود و همه شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف در برداشت و بهره‌برداری غیرمجاز از منابع آب، موضوع را از طریق سامانه ارتباط مردمی ۳۸۴۸ اطلاع دهند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.

کد خبر: 89455
  تاریخ خبر : 1404/08/03
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/08/03
 پرستو ایران پور
 80