جمعه, 9 آبان 1404
مشروح خبر :: توقیف ۱۳ فقره پمپ غیرمجاز در رودخانه کن

توقیف ۱۳ فقره پمپ غیرمجاز در رودخانه کن

مدیر امور منابع آب اسلامشهر از توقیف ۱۳ فقره پمپ غیرمجاز در حاشیه رودخانه کن در محدوده عملکرد این امور خبر داد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای تهران، امین زارعی مدیر امور منابع آب اسلامشهر از توقیف و جمع‌آوری ۱۳ پمپ غیرمجاز برداشت آب در حاشیه رودخانه کن خبر داد.

وی بیان کرد: این اقدام با هماهنگی کارشناسان حقوقی، اخذ دستور قضایی و تلاش تیم‌های گشت و بازرسی آب‌های سطحی انجام شد.  

زارعی افزود: هدف از این عملیات، صیانت از رودخانه‌ها و جلوگیری از برداشت‌های غیرمجاز آب‌های سطحی بوده است. در جریان این طرح، ضمن متوقف‌سازی فعالیت‌های تجاوزکارانه، پرونده‌های تخلف برای رسیدگی قضایی به دادگستری ارسال شد.  

رئیس امور آب‌های سطحی تهران در پایان تأکید کرد: این اداره با رویکردی جدی و بر اساس قوانین موجود، در برابر هرگونه تخلف در حوزه بهره‌برداری از آب‌های سطحی و زیرزمینی برخورد قانونی و قاطع خواهد داشت.

کد خبر: 89405
  تاریخ خبر : 1404/07/30
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/08/03
 شیخ الاسلامی
 11