جمعه, 9 آبان 1404
مشروح خبر :: رفع تصرف از حریم کانال نکوآباد و تخریب دیوارکشی غیرمجاز

با دستور دادستان فلاورجان اجرا شد؛

رفع تصرف از حریم کانال نکوآباد و تخریب دیوارکشی غیرمجاز

در راستای حفاظت و حراست از حریم «شبکه‌های آبیاری و زهکشی» و جلوگیری از هرگونه تصرف و تجاوز به اراضی ملی و منابع آبی، عملیات رفع تصرف حریم کانال فرعی 4 نکوآباد و تخریب دیوارکشی غیرمجازدر شهرستان فلاورجان به اجرا درآمد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای اصفهان این اقدام با استناد به تبصره ۴ ماده ۲ قانون توزیع عادلانه آب و پس از صدور اخطاریه به فرد متخلف صورت گرفت.

بر اساس گزارش تخلف مذکور شامل تصرف حریم سمت راست کانال فرعی شماره ۴ شبکه آبیاری و زهکشی چپ نکوآباد از طریق احداث دیوار بلوکی در محدوده روستای اردل از توابع شهرستان فلاورجان در استان اصفهان بود.

به دنبال پیگیری‌ها و بر اساس دستور دادستان شهرستان فلاورجان مبنی بر رفع تصرف از حریم کانال، اکیپ اجرایی متشکل از عوامل فنی، حقوقی و یگان حفاظت از شبکه‌های آبیاری و زهکشی، عملیات را با موفقیت انجام دادند که منجر به رفع کامل تصرف، تخریب کلیه موانع و اعاده وضع سابق از حریم کانال مذکور گردید.

کد خبر: 89353
  تاریخ خبر : 1404/07/29
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/07/29
 پرستو ایران پور
 62