شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: انسداد ۱۹ حلقه چاه غیرمجاز توسط امور منابع آب رباط کریم

طی دو روز کاری صورت گرفت؛

انسداد ۱۹ حلقه چاه غیرمجاز توسط امور منابع آب رباط کریم

مدیر امور منابع آب رباط کریم از انسداد ۱۹ حلقه چاه غیرمجاز طی دو روز کاری در محدوده عملکرد این امور خبر داد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای تهران، امیرعلی توکلی تصریح کرد: با تلاش و همکاری گروه گشت و بازرسی و اخذ دستور قضایی توسط کارشناسان حقوقی تعداد ۱۹ حلقه چاه غیرمجاز در مجموع به عمق ۵۴۳ متر و دبی ۱۸ لیتر بر ثانیه پر و مسدود شد.

وی با تاکید بر اینکه این چاه ها در راستای اجرای طرح احیاء و تعادل بخشی و حفاظت از منابع آب‌های زیرزمینی مسدود شد افزود: با انسداد این چاه ها از تخلیه سالانه ۳۵۶  هزار متر مکعب آب از سفره های زیر زمینی این امور جلوگیری خواهد شد.

توکلی خاطرنشان کرد: این امور بر اساس قانون با هرگونه تخلف در زمینه آب های سطحی و زیر زمینی با اهتمام جدی برخورد قانونی خواهد کرد.

کد خبر: 89325
  تاریخ خبر : 1404/07/28
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/07/28
 شیخ الاسلامی
 73