جمعه, 9 آبان 1404
مشروح خبر :: کشف یک حلقه چاه غیرمجاز در ایوانکی

کشف یک حلقه چاه غیرمجاز در ایوانکی

سرپرست امور منابع آب شهرستان‌های گرمسار و آرادان از کشف یک حلقه چاه غیرمجاز در ایوانکی خبر داد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای سمنان، مرتضی عبدیان سرپرست امور منابع گرمسار و آرادان اظهار داشت: در راستای اجرای طرح‌های احیاء و تعادل‌بخشی منابع آب زیرزمینی، یک حلقه چاه غیرمجاز در شهرک صنعتی جنت‌آباد ایوانکی کشف و مسدود شد.

سرپرست امور منابع آب شهرستان گرمسار و آرادان گفت: این چاه غیرمجاز در عملیات پایش و گشت‌زنی میدانی مأموران این اداره در منطقه شناسایی و با همکاری عوامل یگان حفاظت، پر و مسدود شد.

وی با اشاره به آثار مخرب برداشت‌های غیرمجاز از سفره‌های آب زیرزمینی، افزود: این اقدام در راستای اجرای دقیق طرح‌های تعادل‌بخشی و حفاظت از ذخایر استراتژیک آب زیرزمینی انجام شده است.

سرپرست امور منابع آب گرمسار و آرادان، حفاظت از منابع آب را وظیفه‌ای همگانی دانست و از همه شهروندان و به‌ویژه کشاورزان و صنعتگران درخواست کرد تا در این زمینه با اداره امور منابع آب همکاری لازم را داشته باشند و موارد مشاهده هرگونه حفر چاه غیرمجاز یا برداشت غیرمجاز از منابع آب را از طریق سامانه به صورت رایگان اطلاع دهند.

کد خبر: 85381
  تاریخ خبر : 1404/07/22
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/07/22
 اخبار و روابط عمومی
 73