جمعه, 9 آبان 1404
مشروح خبر :: دیدار معاون حفاظت شرکت آب منطقه‌ای قم با فرماندهی پاسگاه قلعه چم

دیدار معاون حفاظت شرکت آب منطقه‌ای قم با فرماندهی پاسگاه قلعه چم

به مناسبت هفته نیروی انتظامی و در راستای تجلیل از فداکاری‌های سبز پوشان نیروی انتظامی معاون حفاظت و مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای قم با فرماندهی پاسگاه انتظامی قلعه چم دیدار کردند.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای قم، محمد  دانشور معاون حفاظت و جعفر مهدوی نیا مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای قم روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۴/۷/۲۰  با حضور در پاسگاه انتظامی قلعه چم با فرماندهی و پرسنل خدوم آن دیدار کردند.

محمد دانشور معاون حفاظت شرکت آب منطقه ای قم ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی و تقدیر وتشکر از زحمات فرماندهی پاسگاه  قلعه چم افزود؛متاسفانه در سالهای اخیر هجمه ها و ناسپاسی فراوانی نسبت به سروقامتان سبز پوش  نیروی انتظامی صورت گرفت اما این دلاور مردان عرصه امنیت بدون هیچگونه تعلل در انجام مأموریت ها پر تلاش و فعال ظاهر می شوند.

دانشور  با بیان اینکه حضور نیروی انتظامی موجب  امنیت و آسایش می باشد گفت؛ این شیر مردان در دفاع از ناموس، شرف و خاک مملکت امام زمان(عج) و  سرمایه های خدادادی مانند آب ، خاک و ... حتی از جان خود هم دریغ نکرده اند.

معاون حفاظت شرکت آب منطقه ای قم عنوان کرد؛ در خصوص حفاظت وصیانت از منابع آب  همکاری و تعامل خوبی بین دستگاه قضایی، نیروی انتظامی و آب منطقه‌ای وجود دارد و همین باعث انسداد چاه‌های غیرمجاز و آزادسازی تصرفات غیرقانونی در حریم و بستر رودخانه‌های استان شده است.

مجید دستجانی فراهانی فرمانده پاسگاه انتظامی قلعه چم با تقدیر از حضور معاون حفاظت و مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای گفت؛ حضور مدیران درپاسگاه باعث دلگرمی فرزندان خدوم مردم در نیروی انتظامی خواهد شد.

فراهانی افزود؛ حفاظت وصیانت از سرمایه‌های الهی و برخورد با متخلفین به حقوق مردم  را از وظایف خود می‌دانیم و در این راستا از هیچگونه همکاری دریغ نخواهیم کرد خوشبختانه برای پرکردن چاه‌های غیرمجاز اقدامات خوبی صورت گرفته که امیدواریم ادامه خواهد داشت.

کد خبر: 85334
  تاریخ خبر : 1404/07/21
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/07/21
 احمد
 87