جمعه, 9 آبان 1404
مشروح خبر :: انسداد یک حلقه چاه غیرمجاز در روستای آوینلیق شهرستان میانه با توافق مالک چاه

انسداد یک حلقه چاه غیرمجاز در روستای آوینلیق شهرستان میانه با توافق مالک چاه

رئیس اداره امور منابع آب شهرستان میانه از پر و مسلوب‌المنفعه شدن یک حلقه چاه غیرمجاز در روستای آوینلیق این شهرستان خبر داد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی، توکل مهدیخانی رئیس اداره امور منابع آب شهرستان میانه اظهار داشت: این اقدام در راستای اجرای طرح احیا و تعادل‌بخشی منابع آب زیرزمینی و با هدف صیانت از سفره‌های آبی منطقه انجام شد.

وی افزود: عملیات انسداد با همکاری و توافق مالک چاه و بدون نیاز به دستور قضایی یا حضور عوامل انتظامی، توسط اکیپ گشت و کنترل با موفقیت به انجام رسید.

مهدیخانی گفت: این اقدام در چارچوب ماده ۴۵ قانون توزیع عادلانه آب و با هدف جلوگیری از برداشت‌های غیرمجاز و حفظ منابع آبی منطقه صورت پذیرفت.

وی خاطرنشان کرد: بررسی‌های کارشناسی نشان داد که چاه مذکور فاقد هرگونه مجوز بهره‌برداری بوده و پس از طی مراحل قانونی، عملیات پر و مسلوب‌المنفعه کردن آن انجام شد.

کد خبر: 85213
  تاریخ خبر : 1404/07/17
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/07/20
 کاربر روابط عمومی
 21