جمعه, 9 آبان 1404
مشروح خبر :: نمونه‌برداری از چاه‌های مشاهده‌ای آب منطقه‌ای قم انجام شد

نمونه‌برداری از چاه‌های مشاهده‌ای آب منطقه‌ای قم انجام شد

مدیر مطالعات شرکت آب منطقه‌ای قم گفت: نمونه‌برداری از چاه‌های مشاهده‌ای محدوده‌های مطالعاتی قم-کهک، شریف آباد و مسیله انجام شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای قم، مجتبی علی‌مددی مدیر مطالعات شرکت آب منطقه‌ای قم گفت: در راستای اجرای پروژه مطالعاتی-پژوهشی ارزیابی و بهینه‌یابی شبکه پایش سطح آب زیرزمینی در آبخوان‌های محدوده‌های مطالعاتی قم-کهک، شریف آباد و مسیله، نمونه‌برداری از چاه‌های مشاهده‌ای در این سه محدوده انجام شد.

علی‌مددی بیان کرد: هدف از اجرای این پروژه مطالعه و بررسی ارتباط هیدرولیکی چاه‌های مشاهده‌ای با آبخوان‌ها، بررسی صحت نوسانات سطح آب زیرزمینی در آبخوان‌ها و بهینه یابی و بازطراحی شبکه پایش آب زیرزمینی در این مناطق است؛ لذا جهت تعیین پارامترهای فیزیکی، شیمیایی و ایزوتوپی هر چاه، نمونه‌هایی از آب چاه در عمق‌های مختلف برداشت و جهت آنالیز به آزمایشگاه فرستاده می‌شود.

کد خبر: 85039
  تاریخ خبر : 1404/07/12
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/07/12
 احمد
 121