جمعه, 9 آبان 1404
مشروح خبر :: تصویب اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومانی برای ترمیم ایستگاه پمپاژ سد گلستان و لایروبی رودخانه‌های استان

تصویب اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومانی برای ترمیم ایستگاه پمپاژ سد گلستان و لایروبی رودخانه‌های استان

هیأت وزیران ۷۰ میلیارد تومان برای بازسازی ایستگاه پمپاژ سد گلستان و ۳۰ میلیارد تومان برای لایروبی رودخانه‌های استان تصویب کرد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای گلستان، هیأت وزیران با استناد به اصل ۱۳۸ قانون اساسی و به پیشنهاد سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای طرح‌های آبی گلستان اختصاص داد.

از این رقم، ۷۰ میلیارد تومان برای ترمیم، تعمیر و بازسازی ایستگاه پمپاژ سد گلستان تعیین شده است. این اقدام با هدف تقویت تأمین آب شرب و کشاورزی و افزایش پایداری توزیع آب در استان انجام می‌شود.

همچنین ۳۰ میلیارد تومان از این اعتبار به لایروبی رودخانه‌های استان اختصاص یافته است. لایروبی رودخانه‌ها نقش مهمی در کاهش مخاطرات آبی و بهبود مدیریت منابع دارد.

این مصوبه با حضور اعضای کارگروه کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گلستان مطرح شد. پس از پیگیری نمایندگان استان و تأیید وزارت کشور و سازمان برنامه و بودجه، به تصویب نهایی هیأت وزیران رسید.

 

 

کد خبر: 84504
  تاریخ خبر : 1404/06/24
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/06/24
 روابط عمومی
 77